Pudder

Mineralpudder kaldes også for setting powder, da den løse pudder er med til at sætte makeuppen fast. Når du påfører pudderet efter pålagt makeup, får du en flot finish samt et fastliggende lag, som holder sminken på plads. Se det store udvalg af kvalitetspudder på føtex.dk.

Hvornår skal pudder egentlig påføres?

Når det kommer til ansigtsmakeup, er der flere trin, du med fordel kan følge til et flot udtryk. Sidste trin i denne rutine er pudderet, men først skal du gøre følgende:

  • Start med at rense dit ansigt, og fugt det derefter med creme 

  • Påfør foundation, som gør dit ansigt mere ensartet 

  • Har du urenheder eller sorte rande, kan du påføre concealer efter foundation 

  • Når du er færdig med "cremerne" kan du afslutte med pudder - mineral pudder og/eller setting powder

Pudder er det sidste lag i hud-rutinen – eventuelt sammen med lidt bronzer eller et strejf blush, hvis du ønsker lidt mere kulør i ansigtet. Pudder har en god afsluttende effekt og specielt setting powder er genialt som afslutning, det sætter nemlig makeuppen "fast".

Når hudmakeuppen er færdig er det øjnene og læbernes tur med bl.a. mascara, eyeliner og læbestift eller lipgloss.

Få en ensartet og harmonisk hud med mineralpudder 

Det løse pudder har også en anden fordel, og det er, at det giver et diskret afsluttende lag over ansigtet, der sammen med foundationen giver det eftertragtede fejlfrie udtryk, så huden ser mere harmonisk og ensartet ud. Pudder kommer i forskellige typer, og nogle varianter giver et florlet og nærmest usynligt resultat. Nogle indeholder lidt farve – ligesom bronzeren – og andre giver det matte udtryk, som er meget oppe i tiden.

Det er helt op til dig, hvad du gerne vil have, at din mineralpudder kan. På føtex.dk finder du rigtig mange forskellige slags pudder fra stærke mærker som Rimmel, Gosh, L’Oreal, Max Factor og Maybelline, som alle tilbyder noget lidt forskelligt. Prøv den, der passer til dine præferencer, og se, hvad det løse pudder kan gøre for dit ansigt, din hud og din makeup.