Legetøj 8 år

Legetøj til et barn på 8 år skal kunne noget andet end for blot et år siden. Som betweenager er det både et stort barn og en lille teenager. Hos føtex.dk finder du et spændende udvalg, der hitter hos de fleste unge betweenagere. Tjek vores store sortiment lige herunder. 

2360 produkter
Består af 26 dele
269 kr.
Riddernes duel om den magiske rustning med en ridder fra hver side
199 kr.
Helikoptereventyr
89 kr. 99 kr.
Flugtbil
179 kr.
Hvem kan slå hårdest?
199 kr.
Fra 6 år
99 kr.
27 cm
249 kr.
38x38 cm.
69 kr.
Tæl ned til jul med vennerne fra Heartlake!
199 kr.
Gør dig klar til nye Spider-Man-eventyr.
149 kr.
Med Hangrees får du samlefigurer, der kombinerer humor, slim og bæ
99 kr.
UNO
Fra 7 år
99 kr.

Legetøj til 8-årige piger og drenge

Mange betweenagere bruger en stor del af fritiden på de elektroniske medier, hvor de chatter med venner og veninder eller er optaget af diverse spil. Det behøver dog ikke at betyde, at legetøjet skal gemmes væk. Mange piger og drenge elsker at lege, hvis legetøjet ellers er inspirerende og udfordrende nok. Tag dit barn med på råd, når der skal handles legetøj til 8 år. På den måde viser du, at du anerkender og respekterer dets mening. 
 

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 8 år

  • Dit barn er stadigt et barn og skal have lov til at være det længst muligt
  • Kan bruges til at understøtte barnets udvikling på flere forskellige plan

Som forælder til et barn, der netop er blevet en del af betweenager-segmentet, oplever du måske, at det ikke leger lige så meget eller lige så intensivt med legetøj, som for ganske nyligt. Det betyder dog ikke, at legebarnet er helt forsvundet, for det er det hos de færreste. 


Hvad skal jeg vælge?

For at gøre det nemmere at få et godt overblik over de mange muligheder har vi inddelt vores legetøj i forskellige kategorier.

  • Legetøjskategorier: Her kan du få masser af inspiration, hvis du er i tvivl om, hvad du vil give dit barn. 
  • Legetøj efter alder: Har dit barn alderen, har vi legetøjet. Her får du et bredt udvalg af aldersinddelt legetøj, der hitter hos de fleste. 
  • Brands: Mange betweenagere er optaget af produkters signalværdi. Har dit barn et favorit-brand, finder du det måske i vores udvalg. 

Når du har fundet frem til noget spændende legetøj til en pige på 8 år eller en dreng på 8 år, bestiller du det nemt på føtex.dk. Husk, at du som altid har 30 dages returret.