Bademadrasser

Nyder du at bruge tid ved poolen, når solen skinner om sommeren? Så kan du få glæde af en luftmadras til pool. Vælg mellem flere modeller her på siden, og få endnu mere ud af tiden ved poolen. Med en bademadras fra føtex.dk kan sommeren næsten ikke blive bedre.

Nyd solens stråler på en lækker bademadras 

Når dagene begynder at blive længere og varmere, så længes mange danskere efter at tilbringe tid ved vandet. Det kan både være ved at tage til stranden og bade i havet, men det kan især også være ved at bruge tid ved poolen. Det er nemlig en glimrende måde at blive kølet lidt ned igen samtidig med, at der er masser af plads til hygge og gode stunder med venner og familie. 

Hvis du gerne vil give dig selv følelsen af at være på badeferie, så kan du med fordel puste et badedyr eller en bademadras op. Der er bare noget helt særligt og afslappende over at ligge på en bademadras og mærke, hvordan du flyder rundt. Har du samtidig en kølig drink i hånden, kan dagen næsten ikke kan blive bedre.

Se vores store udvalg af luftmadras til pool her

Her på siden finder du vores samlede udvalg af gode bademadrasser til store og små. Til de mindste har vi bl.a. sjove bademadrasser med Paw Patrol på, som er oplagte at medbringe på badeferien. Til voksne og lidt større børn har vi store bade luftmadrasser, som er oplagte til komplet afslapning i poolen - eller til sjov vandleg, hvis man er lidt kreativ.

Er I flere som gerne vil slappe af på bademadrassen? Så har vi også bademadrasser til 2 personer! Lad dig inspirere af vores udvalg af luftmadras til pool og gør sommeren endnu bedre med føtex.dk.

Vil du være et endnu større hit hos børnene til sommer? Så kan du med fordel også tage et godt kig på vores samlede udvalg indenfor bl.a. udendørs leg og vandlegetøj. Med f.eks. vores vandbaner kan de yngste få timevis af sjov i haven. Lidt større børn og voksne kan derimod få masser af glæde ved vores udvalg af sjove glidebaner.