Prøv et klassisk fladvævet tæppe

De fladvævede tæpper har et rustikt, råt look og en hård fast overflade, der gør dem nemme at støvsuge. Fladvævede tæpper findes i et stort antal mønster-variationer, så du kan finde det tæppe, der passer ind i din boligindretning.

Indret hjemmet med moderne og tidløse fladvævede tæpper

Vores udvalg af fladvævede tæpper er så stort og alsidigt, at du nemt finder frem til et tæppe, som passer til de fleste rum i boligen. Hvad enten du er på udkig efter et fladvævet tæppe til entréen, soveværelset, spisestuen eller dagligstuen, kan du med stor sandsynlighed få et her i shoppen, som er nemt at indrette sig med præcist dér, hvor du ønsker.

Med vores store sortiment kan du få fladvævede tæpper i et væld af designs: ensfarvede, multifarvede i enten helt enkle og nedtonede nuancer eller med fuld knald på farvepaletten og med eller uden mønstre. Vi har også både enkle maskinlavede tæpper og det mere raffinerede håndvævede tæppe med flad struktur. Der er ganske enkelt et tæppe til de fleste.

Tre grunde til at vælge et fladvævet tæppe

  • Det er slidstærkt og nemt at rengøre og vedligeholde

  • Det kan bruges både praktisk-funktionelt og visuelt-æstetisk

  • Det er lydabsorberende og skaber varme og god atmosfære

Sådan vælger du et fladvævet tæppe

Har du lidt svært ved at bestemme dig for, hvilket af vores mange fantastiske tæpper, der fremover skal pryde gulvet i dit hjem? Vi har samlet tre punkter, som forhåbentlig kan gøre valget lidt nemmere.

  • Placering: Hvor skal tæppet placeres? Skal det komplementere resten af interiøret i rummet stil- og/eller farvemæssigt, eller vil du bringe et frisk pust ind i boligindretningen med kontrast-design?

  • Funktion: Har du brug for et tæppe, der giver varme, noget behageligt at gå på, bedre akustik eller skal det virke som et flot visuelt blikfang?

  • Mål: Frem med målebåndet, og opmål det område, hvor tæppet skal ligge. Du kan tjekke mål for det enkelte tæppe under ”beskrivelse” og ”specifikationer”.

Når du har fundet frem til det tæppe, som du bare må eje, bestiller du det nemt og bekvemt online på føtex.dk. Det tager kun et par minutter og med hurtig levering, skal du heller ikke vente længe på pakken!