Vi tyvstarter fødselsdagen. Se alle de vilde tilbud HER

BRIO

Legetøj af træ er populært. Vælger du noget af det fantastiske trælegetøj fra BRIO får du produkter i et enkelt og tidløst design, der er både sjovt at lege med, og som er trygt for dit barn at håndtere. Du kan se vores store udvalg af eksempelvis BRIO dukkevogne, BRIO tog og BRIO gåvogne og babylegetøj herunder.

BRIO Village - en ny og spændende by


Village er et engelsk ord for landsby. I BRIO Village er alting ligesom vi kender det. Lokalsamfundet er fyldt med familie og venner som lever helt almindelige og sjove hverdagsliv. BRIO Village beboerne går i skole, leger på legepladsen, går tur med hunden og laver mad. Se denne video og bliv inspireret til mange timers sjov leg.

Se alle BRIO Village produkter her.

BRIO – børnevenligt og sikkert legetøj

Hos den svenske legetøjsproducent er det barnet og dets fantasi og kreativitet, der er i centrum. Det bliver ikke forstyrret af masser af unødvendige funktioner, der ”larmer” og overdøver, så barnet risikerer at bliver passiv tilskuer mere end aktiv aktør. Holdningen er klar: Børn er individuelle individer, og BRIO legetøj skal understøtte og stimulere det enkelte barns udvikling på netop det trin, hvor det nu engang befinder sig.
 

Tre grunde til at vælge BRIO

  • Høj kvalitet, flot design, holdbart og sikkert
  • Underholdende, stimulerende og udviklende
  • Fremstillet af bæredygtigt FSC-certificeret træ
BRIO startede med at fremstille legetøj tilbage i 1884 og er siden blevet en af de største producenter af legetøj i træ. Deres charmerende togbaner og fine gåvogne er blevet elskede klassikere, der også i dag bliver leget og skubbet rundt med både derhjemme og i daginstitutioner. Dem finder du naturligvis i vores sortiment, som herudover omfatter f.eks. dukkevogne og masser af innovativt babylegetøj.
 

Hvad skal jeg vælge?

Børn udvikler sig i forskellige tempi. Du kender dit barn, og det er det bedste udgangspunkt for at vælge præcist dét legetøj, som passer til dit barn.
  • Interesse: Selv helt små børn har deres favoritter. Måske har de ikke et verbalt sprog, der kan sætte ord på deres glæde og begejstring, men deres fysiske reaktion vil tydeligt vise, hvilket legetøj de foretrækker. Prøv dig lidt frem, så vil du hurtigt få en fornemmelse af, hvad der er et hit.
  • Funktion: Trælegetøj er fantastisk. Jo mere det håndteres, jo lækrere bliver det. Trække og skubbe, gribe om og holde fast, udforske, opdage og lære. BRIO legetøj er udviklet til at blive brugt. 
Når du har fundet frem til dit barns nye legetøj, bestiller du det på føtex.dk. Du har naturligvis 30 dages returret.