Clinique

Vælg Clinique og følg det simple 3-trins system, der renser, opfrisker og fugter huden. Med en god daglig hudplejerutine er du sikret den bedst mulige udgave af din hud. Find klinisk testet og effektiv hudpleje fra det franske mærke herunder på føtex.dk.

Pas på din hud med Clinique

Til trin 1 i din daglige hudpleje finder du flydende eller fast ansigtssæbe. Til trin 2 finder du en mild eksfoliering med tonic i til opfriskning af din hud, og til trin 3 i hudplejerutinen finder fugtende creme med genopbyggende effekt fra Clinique.
 

Tre grunde til at vælge Clinique hudpleje:  

  • Klinisk gennemtestet og effektiv hudpleje
  • Skånsom 3-trins system til daglig hudpleje
  • Hygiejniske og drøje produkter til hverdag

Laboratorietestet effektiv hudpleje i et 3-trins hudplejesystem fra Clinique er hygiejnisk indpakket og drøj i brug. Passer til alle hudtyper og giver en frisk hud. 
 

Hvordan fungerer 3-trins systemet fra Clinique?

Det effektive system til hudpleje fra Clinique er baseret på 3 trin – rens, opfriskning og fugtning. 

  • Rens af huden er det første af de tre trin fra Clinique. Inden den egentlige afrensning af huden, kan du vælge at fjerne makeup på læber og øjne med en makeupfjerner. Selve hudafrensningen foregår med vand og sæbe – enten i form af en praktisk sæbebar i beholder med låg eller som flydende sæbe i en flaske med pumpe. 
  • Opfriskning efter afrens af huden er en skintonic, der virker mildt eksfolierende på døde hudceller. Trin 2 renser i dybden og gør huden klar til den efterfølgende fugtpleje. En skintonic anvendes uden vand og bør altid påføres med rent vat eller vatrondeller. 
  • Fugtning er det sidste af de 3 trin i hudplejerutinen fra Clinique.  Du kan supplere din 3 trins hudpleje med en ugentlig ansigtsskrub, der forbedrer hudens evne til at optage creme. 

Opgradér din hudplejerutine med det effektive 3-trins system fra Clinique – Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.