Gør træningen sjovere med Everlast

Find bokseudstyr fra det store, amerikanske brand, Everlast, på føtex.dk. Everlast er det førende mærke indenfor udstyr og sportstøj til boksere. Hos os finder du boksehandsker, hjelme, boksepuder og meget mere, så du kan få den ideelle boksetræning. På den måde kan du næsten føle dig som en af de professionelle.

Find dit nye bokseudstyr fra Everlast

Det amerikanske brand, Everlast, startede allerede i 1910, da Jacob Golomb begyndte at producere svømmetøj. Den blot 17-årige Golomb var ikke tilfreds med kvaliteten af datidens svømmetøj, og som professionel svømmer og søn af en skrædder, begav han sig ud i at producere svømmedragter. Han garanterede, at hans svømmetøj ville holde i mere end et år, og dermed kom han på navnet “Everlast”.

Først i 1917 begyndte Everlast at producere bokseudstyr, som jo ellers er brandets varemærke i dag. Bokselegenden, Jack Dempsey, bad om hovedbeklædning, som kunne holde i mere end 15 runder, og hermed begyndte Everlasts vej ind i boksebranchen.

Everlast er siden blevet båret af andre store boksestjerner som Muhammad Ali og Canelo Álvarez, og brandet har i den grad fået anerkendelse fra boksningens verden - og resten af sportsverden. På føtex.dk finder du et stort udvalg af bokseudstyr fra Everlast. Vi har blandt andet:

  • Boksehandsker

  • Boksepuder

  • Handskebånd

  • Tandbeskyttere

Med det rette udstyr fra Everlast kan du få en god og sjov boksetræning. Du kan tage din træning til nye højder, og du vil få en helt særlig følelse, når du trækker i et par handsker fra Everlast.

Varm godt op, inden du ifører dig dine Everlast-boksehandsker

På føtex.dk finder du en masse godt sportsudstyr, så du kan få en optimal opvarmning inden din boksetræning. Du kan blandt andet få håndvægte, stepbænke, kettlebells og sjippetove. Vi har udstyr til din træning, så du kan varme hele kroppen godt op, inden du træder ind i bokseringen.

Det er vigtigt at varme op inden træning, da du ellers risikerer at få skader. Med opvarmning øger du din krops temperatur, og dermed får du en bedre mobilitet og smidighed. På den måde kan du reducere risikoen for muskel- og seneskader, som ellers ofte kan opstå.