SCO cykler

SCO-cykler er et dansk cykelmærke som i over 100 år designet og produceret kvalitetscykler til danskerne. SCO er et mærke med fynske rødder, som blev grundlagt i 1905 af Ivar Smith og Robert Jacobsen. 

I begyndelse var SCO egentlig en isenkramforretning, hvor cykler kun var en del af sortimentet, men salget af cykler blev så stor en succes, at Smith og Co. valgte at starte en egenproduktion af cykler. Deres dedikation mod cyklerne resulterede i, at SCO i slutningen af 1930'erne var Danmarks største cykelproducent. 

I dag er SCO eget af Dansk Supermarked, som har stort fokus på at holde de gamle kerneværdier i hævd og samtidig følge med tidens trends og nye teknologi. 

Du kan læse mere om SCO på SCO's hjemmesiden

Kvalitet - Komfort - Køreglæde
Kerneværdierne for SCO er kvalitet, komfort og køreglæde. Disse tre værdier sikre, at kunden kan få den bedste cykeloplevelse med SCO.
SCO-cykler har et bredt sortiment af kvalitetscykler som blandt andet indeholder racercykler og mountainbikes, samt cykler til hele familien. Stilmæssigt finder du alt lige fra de klassiske cykelmodeller, men også mere moderne modeller, der følger tidens trends.

Læs mere om vores brands her

800x600_SCO_Logo.jpg
800x600_SCOPremium_Logo.jpg
800x600_SCORebel_Logo.jpg

Bliv inspireret af SCO