Vin & Spiritus

Vintyper

Spiritus

Aktuelle tilbud

 

Viden om vin

Vingården: Vejrets indflydelse


I dette afsnit fortæller Marie von Ahm om vejrets indflydelse på vinproduktionen. Marie anmelder den australske hvidvin Grand Barossa Riesling og fortæller en historie om vinmagerne bag. Derudover forklarer hun blandt andet, hvordan man læser en vinetiket og gennemskuer vinanmeldelser.

Se alle videoer her

Populære kategorier

 

Køb vin online

Hos føtex har vi et bredt udvalg af eksklusiv vin og spiritus. Her i vores Vores Egen Vinkælder kan du udforske det hele: Du finder vine fra vores store sortiment i din lokale føtex, samt vin og spiritus som kun kan købes online. Kom med på tur i Vores Egen Vinkælder og opdag nyhederne fra alle de anerkendte vinhuse. Vi har vine fra mange forskellige lande og områder, alt efter hvilken smag der passer til dig – om det skal være kraftig og krydret, tør eller sød. Vi får jævnligt nye vine i sortimentet, så du altid kan finde en ny rød- eller hvidvin til middagsbordet, sprudlende bobler til særlige lejligheder, frisk rosévin til sommeraftenerne eller den helt rigtige gin til festen.

Se også vores flot udvalg af køkkenredskaber til din vin og spiritus oplevelse - find det du skal bruge i funktionelt og stilrent design fra fx. Steel Function på føtex.dk.