Vin & Spiritus

Vintyper

Spiritus

Ugens anmeldelse

Viden om vin

Vingården: Drueeksperimentarium

Kom med Marie til drueeksperimentarium
Marie von Ahm besøger vinhuset MASI, hvor de eksperimenterer med at skabe og genskabe forskellige druesorter. I San Felice har man siden 1980’erne eksperimenteret med at genskabe mange lokale og ’glemte’ vinsorter, dette i samarbejde med et universitet, som forsker i genskabelse af gamle sorter. I dette afsnit kan du også tage med Marie tilbage til Danmark, hvor hun er forklarer om det vinprojekt, hun selv er en del af, hvor de fremavler druer som kan klare det danske klima og dermed anvendes til danskproducerede mousserende vine.

Se alle videoer her

Populære kategorier

 

Køb vin online

Hos føtex har vi et bredt udvalg af eksklusiv vin og spiritus. Her i vores Vores Egen Vinkælder kan du udforske det hele: Du finder vine fra vores store sortiment i din lokale føtex, samt vin og spiritus som kun kan købes online. Kom med på tur i Vores Egen Vinkælder og opdag nyhederne fra alle de anerkendte vinhuse. Vi har vine fra mange forskellige lande og områder, alt efter hvilken smag der passer til dig – om det skal være kraftig og krydret, tør eller sød. Vi får jævnligt nye vine i sortimentet, så du altid kan finde en ny rød- eller hvidvin til middagsbordet, sprudlende bobler til særlige lejligheder, frisk rosévin til sommeraftenerne eller den helt rigtige gin til festen.

Se også vores flot udvalg af køkkenredskaber til din vin og spiritus oplevelse - find det du skal bruge i funktionelt og stilrent design fra fx. Steel Function på føtex.dk.