Vin & Spiritus

Vintyper

Spiritus

Aktuelle tilbud

Ugens anmeldelse

Viden om vin

Vingården: Blending

Marie besøger Rioja til en snak om blandingsforhold
Marie von Ahm snakker med vinmageren fra Rioja om blandingsforhold, og hvordan man skaber en god balance mellem duft, friskhed, syreindhold, volume og struktur med henblik på at opnå den perfekte kompleksitet i vinen. Sammen med Gastronom Michael Larsen sammensætter Marie vin til franske specialiteter, og så dykker vi ned i, hvordan man udvider sit kendskab til eksempelvis vinregioner og –lande og dermed lærer at sætte ord på, hvad man selv synes bedst om.

Se alle videoer her

Populære kategorier

 

Køb vin online

Hos føtex har vi et bredt udvalg af eksklusiv vin og spiritus. Her i vores Vores Egen Vinkælder kan du udforske det hele: Du finder vine fra vores store sortiment i din lokale føtex, samt vin og spiritus som kun kan købes online. Kom med på tur i Vores Egen Vinkælder og opdag nyhederne fra alle de anerkendte vinhuse. Vi har vine fra mange forskellige lande og områder, alt efter hvilken smag der passer til dig – om det skal være kraftig og krydret, tør eller sød. Vi får jævnligt nye vine i sortimentet, så du altid kan finde en ny rød- eller hvidvin til middagsbordet, sprudlende bobler til særlige lejligheder, frisk rosévin til sommeraftenerne eller den helt rigtige gin til festen.

Se også vores flot udvalg af køkkenredskaber til din vin og spiritus oplevelse - find det du skal bruge i funktionelt og stilrent design fra fx. Steel Function på føtex.dk.