Mountainbikes til damer

Populariteten af mountainbikes er steget gevaldigt inden for de seneste år, da det et gået op for mange, at mountainbiking er en yderst sjov og behagelig motionsform. Kom godt i gang, eller bliv bedre, med en ny mountainbike til kvinder, som du finder her på siden.

Find din nye mountainbike

En mountainbike kan både bruges som hverdagscykel og som hobbycykel, der tages frem, når der skal køres i skoven og i andet ujævnt terræn. Lige meget hvad dit behov er, så kan du finde din nye dame mountainbike her på føtex.dk.
 

Tre gode grunde til at vælge en mountainbike til damer:

  • God affjedring
  • Mange gear
  • Robust og holdbart materiale

Foruden de tre nævnte grunde er prisen også en væsentlig detalje. De fleste af vores cykler er fra virksomheden SCO, som har en lang tradition for at fremstille cykler i høj kvalitet til lave priser. Virksomheden har over 113 års erfaring i branchen og har længe været en af danskernes foretrukne.

På trods af de lave priser er både design og kvalitet af dame MTB’s i top. Designet er stilet og råt – præcis som en MTB til damer skal være det. Og så har cyklen mulighed for mange forskellige indstillinger, så du kan tilpasse den efter dit behov.
 

Populær sport

Op gennem 1940’erne og 1950’erne var mountainbiking en nichesport, hvor udøverne selv fremstillede deres cykler, da de ikke fandtes på markedet. Først i 1970’erne satte cykelproducenter mountainbikes i produktion, og siden har sporten udviklet sig markant. I starten var det hovedsageligt mænd, der hoppede på mountainbiken, men i dag er det i lige så høj grad kvinder, der finder stor glæde ved sporten.

Ud over at være sjov og foregå i den friske natur er det også en sport, som giver en god konditions- og balancetræning. Det fører til en hel masse fysiske forbedringer og et generelt bedre velvære. Der er derfor alle mulige gode grunde til at købe dig en ny dame mountainbike og komme ud på skovstierne.
 

Vælg den rigtige model

Når du skal vælge din nye dame MTB, er der nogle funktioner, du skal være opmærksom på. Stellet skal være robust, så det kan stå imod både vejr og beskadigelser. Hjulene skal være tykke og udstyret med grove dækmønstre, så de har godt fat i underlaget. Dertil skal cyklen have lav gearing, så du kan komme op ad stejle bakker, og så skal cyklen naturligvis være i et design, der tiltaler dig.

Hvis du vil bruge mountainbiken som hverdagscykel, er det optimalt at sætte cykelskærme på, og både cykelhjelm og cykellygter er et must.

Når du bestiller din nye cykel, giver vi dig altid 30 dages fuld returret, så du har mulighed for at returnere eller ombytte cyklen.