Dame racercykel

Med en ny dame racercykel får du den perfekte cykel til lange ture i høj fart. Cyklen kan både bruges til og fra arbejde eller til at motionere med på landevejene. Se vores store udvalg her på siden og find din nye dame racercykel i dag.

Derfor skal du vælge en dame racercykel

Der er forskel på mænd og kvinders anatomi, og derfor skal du som kvinde også vælge en racercykel, der passer til dig. Selvom herre- og dame racercykler umiddelbart ser ens ud, er der bl.a. forskel i stellets og hjulenes størrelse.

En racercykel skal være i høj kvalitet, for at du får den bedste cykeloplevelse. Derfor er vores sortiment af dame racercykler nøje udvalgt, så selv den kræsne kvinde kan få opfyldt sine behov.

Vi fører bl.a. racercykler fra den danske virksomhed SCO, der har stor erfaring inden for design og fremstilling af alle slags cykler. Deres racercykler til damer er letvægtig, hvilket giver dig en god fremdrift. Stellet er desuden robust, så det tåler lidt af hvert og kan klare det danske klima.

Klar til landevejene med en dame racercykel

En racercykel til damer er specialfremstillet til at være god til lange distancer på landevejene. Den udstrakte siddeposition giver en mindre vindmodstand, hvilket maksimerer hastigheden. Det er altså en cykel til dig, der kan lide at cykle stærkt.

Der er en voksende interesse for racercykling, og også kvinder har fået øjnene op for den skønne sport, som er en skånsom måde at få trænet hele kroppen og udholdenheden på. Sporten kan både udføres alene eller i grupper, og så er det en forfriskende måde at opleve den danske natur på.

Med en cykelholder på bilen kan du også tage racercyklen med ud over de danske grænser og få store cykeloplevelser i andre lande.

Husk udstyret til dame racercyklen

Afhængigt af hvor erfaren du er inden for sporten, er der forskelligt udstyr, som er godt at have på din dame racercykel. Langt de fleste foretrækker klikpedaler, som cykelskoene sidder fast i. Det gør, at du kan slappe mere af i fod og ankel. Det kræver dog lidt tilvænning. Derudover er en eller flere flaskeholdere også et must, så der er rigeligt med drikke til de energikrævende ture.

Under hver cykel kan du se de nøjagtige specifikationer. Det gør det lettere for dig at vælge rigtigt første gang. Du finder også mange smarte herre racercykler online her på føtex.dk.