Racercykler til herrer

Hvis du er på jagt efter en racercykel til herrer, er du landet det rigtige sted. Vi fører her på føtex.dk et bredt sortiment af racercykler til herrer, så der både er noget til nybegynderen og den erfarne – og altid til gode priser.

Fordelene ved en ny racercykel

Der er mange fordele ved at investere i en god racercykel, som ikke bare skal føre dig fra A til B, men gøre det til en komfortabel oplevelse at suse afsted på landevejene. Gør et godt racercykelkøb hos føtex.dk, hvor du er garanteret lave priser.
 

Tre gode grunde til at vælge en herre racercykel

  • Let stel og mange ekstrafunktioner
  • Fremstillet af kvalitetskomponenter
  • Lave priser og mulighed for ekstraudstyr


På føtex.dk kan du købe racercykler fra den danske virksomhed SCO, der er meget anerkendt, og har over 113 års erfaring i branchen. SCO har altid været kendt for deres formåen med at kombinere høj kvalitet og lave priser, og så laver de cykler i moderne og klassiske design. Der er derfor både retroudgaver af gamle modeller og helt moderne udgaver i carbonstel.

Cyklerne kommer i flere forskellige stelstørrelser, som du skal vælge ud fra din højde. Selvom sadlen kan justeres efterfølgende, sikrer den korrekte stelstørrelse dig størst komfort og fremdrift.
 

Med eller uden klikpedal

Klikpedaler er specielle racerpedaler, som du skal bruge cykelsko for at bruge. Om du skal vælge en racercykel med klikpedaler eller en med klassiske racerpedaler, kommer an på dit niveau. Med klikpedaler sidder foden spændt godt fast til pedalen, men det kræver også en del tilvænning.

På føtex.dk finder du både med klikpedaler og med klassiske racerpedaler.
 

Racercykling er stigende i popularitet

Det har altid ligget dybt i den danske kultur, at vi danskere er et cykelfolk. Det siger virksomheden SCO’s lange historie og popularitet bl.a. en hel del om. Men inden for de seneste år er populariteten af racercykling steget endnu mere, og flere og flere har fået øjnene op for cykling som en motionsform.

Cykling er en god motionsform for folk, der gerne vil tabe sig, da det forbrænder mange kalorier og får pulsen højt op uden at belaste kroppen for meget. Men cykling er for mange også en skøn måde at være i naturen på, og derudover er der også mange, som bruger det som en social sport og tager på ture sammen.

Lige meget hvilken måde, du har tænkt dig at bruge din nye herre racercykel på, er der noget udstyr, som er essentielt. Det gælder en cykelhjelm, en cykellås og for rigtig mange også en cykelholder til bilen.

Køb din nye racercykel her på føtex.dk, hvor du også finder racecykler til kvinder, og få 30 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 1.000 kr.