Træperler

Vil du stimulere dit barns kreativitet og samtidig engagere dig i en hygge-aktivitet med junior? Så se nærmere på vores udvalg af træperler. Træperlerne er en enkel måde at være kreativ på, for de skal bare sættes sammen på en snor – og vupti, så danner de personlige smykker.

Flotte træperler til kreative stunder

Vores flotte store og små træperler passer til dig, der leder efter kreativt legetøj. Træperlerne kommer i forskellige størrelser med varierende farver og former, og med kun lidt snor kan du sammen med dit barn skabe unikke minder.

Det gode ved træperlerne er, at de stimulerer kreativiteten hos barnet samtidig med, at I får kvalitets-hyggetid. Sammen kan I konstruere personlige smykker, som barnet selv udtænker. Der stilles milde krav til nysgerrighed og kreativitet, og på den måde lærer barnet, mens han eller hun leger. Sammen kan I lave smykker til for eksempel hals eller arm, og du kan nyde dit barns lille kreation. Som junior vokser, kan I finde på mere udfordrende konstruktioner.

Køb dine træperler og legetøj på føtex.dk

føtex.dk er meget mere end blot et supermarked. Vi forhandler oplevelser til hverdag og weekend, som samler familien og bidrager til unikke stunder. Du kan se vores store udvalg af små og store træperler her på hjemmesiden, hvor du også finder billige træperler. Vi har ofte stærke tilbud på lige netop det, du har brug for.

Skal din og familiens indre perlernørd eller krea-nisse rigtig slå sig løs, kan du med fordel tage et kig på vores krea-univers, hvor du finder kreating som både børn og voksne kan kaste sig over. Skal krea-aktiviteterne blive helt i børnenes fantasifulde perleverden, kan du med fordel udforske sansende vandperler eller de skønne, klassiske strygeperler fra Hama.

Når du bestiller på føtex.dk, får du altid ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde købet. Vi ser også frem til at handle med dig. Her på føtex.dk finder du alt til kreativ leg med børn.