Vi har forståelse for, at det kan være svært at købe en seng eller sofa online. Hvordan kan jeg vide, at jeg sover godt i sengen, når jeg ikke kan prøve den før køb? Eller lever sofaen op til de forventninger, jeg har? Derfor kan du prøve dit møbel hjemme hos dig selv i op til 30 dage, når du køber på føtex.dk. Køb & Prøv gælder for alle indendørsmøbler.*

*Køb & Prøv kun ved køb af møbler med en stykpris på over 1.000 kr.

*Køb & Prøv gælder ikke havemøbler. 
 

Fri levering ved køb over 1.000 kr.

  • På føtex.dk kan du få fri levering, hvis du har købt for over 1.000 kr.
  • Fri levering gælder kun ved valg af standardlevering.
  • Der leveres kun til adresser i Jylland og til adresser på brofaste øer i Danmark.

 

30 dages fri returret på indendørsmøbler og senge over 1.000 kr.

Køb&Prøv betyder 30 dages fri returret på alle møbler, heriblandt sofaer og senge, ved køb af møbler med en stykpris på over 1.000 kr. Det betyder, at du har 30 dage til at beslutte dig, om du vil beholde dit møbel, og så kan du tilmed få returneret uden ekstra omkostninger, hvis du har købt for over 1.000 kr.

Hvordan gør jeg?

  • Retur kan eksempelvis foregå via fragtmand. Ring til kundeservice og aftal en afhentningsdag, hvor du er hjemme, eller hvor der er adgang til møblet. Når vi har modtaget varen, betales beløbet tilbage til det anvendte betalingskort.
  • Det eneste vi forudsætter for tilbagekøb er, at møblets stand skal godkendes af os for skrammer, skader og slid pga. forkert eller kraftigt brug.

Hurtig levering

Hvis du bestiller via. tablets i føtex varehusene eller på føtex.dk, leverer vi hurtigt! 9 ud af 10 kunder modtager som regel deres varer indenfor 1 uge.

*Gælder ikke møbler der først bliver produceret efter bestilling.

Afhentning i føtex eller levering til døren – det er nemt og gratis!

Når du køber dit nye møbel hos os, har du flere muligheder for at få bragt den hjem. 

Send&Hent Vælger du Send&Hent som leveringsmetode, kan du afhente dit købte møbel i Bilka eller føtex. Du skal blot henvende dig i vareudleveringen eller kundeservice, hvor du får sengen udleveret. Bemærk, at levering med Send&Hent er tilgængelig på et udvalg af vores senge og sofaer. Dette vil fremgå, efter du har indtastet dine adresseoplysninger.

Levering med fragtmand Vælger du levering med fragtmand, får du udvalgte leveringsdage foreslået. Mod et tillægsgebyr kan vi også bære dit nye møbel op til din hoveddør, hvis du bor i etageejendom.

Læs mere om levering her.

Har du spørgsmål? Vi har svaret