Si og dørslag

På føtex.dk finder du praktiske dørslag og sigter i forskellige størrelser og stilarter. Fælles for dem alle er den nemme løsning med at filtrere, skylle og hælde fra. Se udvalget af dørslag og si nedenfor. 

Vælg dørslag og sigte til dit behov

Skal du sigte mel i dejen? Skylle ris til aftensmad? Eller hælde det kogte vand fra pastaen? Så kan du gøre det nemt og praktisk med et dørslag eller en sigte. Det essentielle køkkenredskab hjælper dig med at få filtreret maden eller sikre, at det kommer ned i beholderen og ikke på køkkenbordet.
 

Få fire gode grunde til at eje et dørslag eller sigte:

  • Ideel til mange køkkenopgaver, hvor du skal si, væde eller skylle
  • Er lavet af melamin og stål, hvilket sikrer let rengøring og holdbarhed
  • Gør dit arbejde nemmere, så snart vandet skal hældes fra maden
  • Du kan bedre fordele mel i dejen, fordi melet ikke klumper sammen
     

Der er altså mange fordele ved at have en praktisk sigte eller dørslag ved hånden. Vælger du et dørslag, kan du stille den på bordet eller i vasken, uden at den tipper over. En smart løsning til pasta og ris. Skal du bage, er en sigte nem at holde hen over skålen.

Mangler du nyt køkkenudstyr til at servere maden i? Se vores flotte sortiment af borddækning til både hverdag og fest.
 

Gør hverdagen nemmere i køkkenet

Det er ikke blot et dørslag eller en sigte, der er en effektiv makker i køkkenet. Måske har du allerede en moderne køkkenmaskine. Eller hvad med en saftpresser til friskpresset juice? Uanset om du har alt i køkkenudstyr eller ej, så kan du finde et stort udvalg hos os.

De mange køkkenapparater er enormt effektive. Især når du vil have varmt vand på få minutter, vil blende suppen til en ensartet masse eller kaste dig ud i sous vide. Vi har populære brands som Tefal, Fiskars, OBH Nordica og Delonghi