Find en tremmeseng til din baby

Venter I en lille ny? På føtex.dk kan du få en behagelig tremmeseng til dit barn, så han eller hun kan sove godt hele natten. Dit barns søvn er utroligt vigtigt, og med den rette seng kan du skabe de bedste rammer for barnets nattesøvn.

Giv din baby en god nattesøvn med en tremmeseng

Leder du efter en god tremmeseng til den lille ny? På føtex.dk kan du finde gode og komfortable tremmesenge til din baby, så han eller hun kan ligge behageligt hele natten. Søvn er vigtigt, især for børn, som er i en alder med mange indtryk, og hvor de skal lære en masse nye ting hver dag. 

Vi har tremmesenge i forskellige prisklasser og i mange flotte designs. Fælles for dem alle er den høje sikkerhed og gode komfort til dit barn. En tremmeseng benyttes typisk af børn i 0-3-årsalderen, men det kan også være senere. I princippet kan tremmesengen bruges, indtil barnet selv er i stand til at kravle over siden, eller når han eller hun er blevet fysisk for stor til sengen. 

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte tremmesengen ud med en juniorseng, for måske er du bekymret for at den lille skal falde ud af juniorsengen? Det kan dog være mere farligt at lade barnet sove i en tremmeseng, hvis han eller hun er begyndt at være i stand til at kravle ud over kanten. Der kan nemlig være langt ned fra toppen af tremmerne, og så kan dit barn få et grimt fald. 

Byt tremmesengen ud med en juniorseng

Hvis det er på tide, at dit barn får en større seng, så kan føtex.dk også hjælpe dig her. Vores senge til lidt større børn sørger for, at barnets overgang fra tremmeseng til juniorseng bliver tryg og komfortabel. Med vores juniorsenge kan dit barn føle sig tilpas og tryg, så skiftet slet ikke forekommer så stort og overvældende. 

Vores juniorsenge kommer i diverse designs og farver, så du kan lade dit barn vælge sin favorit. Sengene kommer blandt andet med seje og flotte motiver samt figurer, som barnet muligvis kan genkende fra sine yndlingsfilm. Med en ny sej seng bliver overgangen helt sikkert nemmere for dit barn.