Brune sofaer

I boligindretningen skaber en brun sofa et særligt, varmt udtryk. Farven emmer af 70’erne, men går aldrig af mode og passer til det meste, hvilket gør, at den er et hit i mange hjem. Skal du have en sofa i farven brun? Vælg mellem forskellige udgaver på føtex.dk, hvor du også kan kombinere sofavalget med andet boligtilbehør. 

Indret stuen med et klassisk farveikon 

Man forstår godt, hvorfor mange hjem tilbage i 70’erne havde brune sofaer som en del af indretningen. Brun findes i mange farvenuancer, og mange folk forbinder nuancerne med varme, nærvær og elegance. 

Siden 70’erne er der dog sket meget rent designmæssigt på sofa-fronten. Dette inkluderer både siddekomforten, udseendemæssigt og materialevalg. Alt sammen noget, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber en brun sofa. 

Brun sofa med chaiselong 

Brune sofaer findes i mange forskellige varianter. Eksempler på dette kan være hjørnesofaer, u-sofaer, open end sofa og ikke mindst sofaer med chaiselong. Chaiselong-sofaer er et hit hos mange, da sofaens chaiselong giver dig mulighed for at slænge dig og smide benene op, når den står på afslapning. 

Inden du køber en brun sofa med chaiselong, bør du overveje følgende: 

  • Venstre- eller højrevendt: Sofaer med chaiselonger har dem enten siddende på venstre eller højre side. Når du vælger sofa, bør du derfor overveje, hvilken side din chaiselong skal være i. Valget bliver ofte truffet på baggrund af boligindretningen – dvs. hvor sofaen skal stå henne. 

  • Størrelsen: Hvor stor skal din brune sofa være? Overvej om der skal kunne sidde to, tre eller fire personer i ad gangen. Og tænk gerne på, hvor meget plads der er der, hvor din brune sofa skal være. 

  • Materialet: Overordnet set betrækkes sofaer enten i læder eller stof – begge med fordele og ulemper. Lædersofaer er nemme at rengøre, men kræver mere pleje over tid i forhold til en stofbetræk-sofa. 

Find din brune sofa på føtex.dk 

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af brune sofaer, som du kan vælge imellem, når du vil indrette hjemmet tidløst og smagfuldt. Samtidig spiller den brune, jordnære farve rigtig godt sammen med andre stilarter og produkter lavet af naturmaterialer: træ, sten og keramik – bare for at nævne et par stykker. Skal dit hjem styles med en ny sofa? Kig nærmere på føtex.dk, og find den sofa, som matcher dine behov.