Open end sofa

Med en Open end sofa får du en praktisk hjørnesofa med chaiselong, der både pynter og giver et rart sted for familien at samles. På føtex.dk har vi Danmarks største vareudvalg, så der er helt sikkert også en ny favorit til dig. Se hele sortimentet her.

Derfor skal du vælge en Open end sofa

En sofa med open end er et rigtigt smart møbel, som både giver dit hjem karakter og god plads til hele familien. På føtex.dk har vi et bredt udvalg, så du kan få netop den variant, der passer til dine behov.

En Open end sofa er karakteriseret ved, at den minder en del om en normal hjørnesofa, men den yderste del på den ene side kommer med en åben plads uden ryglæn. Det betyder, at du også får en chaiselong til rådighed, så du rigtig kan boltre dig. På føtex.dk fører vi forskellige typer i mange farver, og du kan for eksempel vælge mellem:

  • Grå
  • Blå
  • Rød
  • Brun
  • Grøn
  • Hvid


Når du vælger din næste hjørnesofa med chaiselong og open end, skal du først overveje størrelsen. Tænk over, hvor mange siddepladser du ønsker baseret på størrelsen af din husstand. Open end sofaen kan godt fylde en del, men du kan også få modeller, der er mere kompakte i designet.

Overvej design og materiale på din Open end sofa

Netop designet er et andet aspekt, du skal have in mente. På føtex.dk er vi mere end blot en butik, for vi forhandler oplevelser for livet. Derfor kan du finde forskellige designs, så du altid kan få den variant, der passer til din stil.

Se også gerne nærmere på stof og materialer, da nogle er mere delikate end andre. Husk desuden, at din nye Open end hjørnesofa skal passe sammen med de møbler, du allerede har – f.eks. dine stole og borde.

Prisen er endnu en vigtig faktor, for på føtex.dk forhandler vi Open end sofaer i forskellige prisklasser. Du kan finde en god pris på Open end sofa i sortimentet, som byder på masser af inspiration og ideer.