Bamser og tøjdyr

Alle børn elsker bamser, så hvis du mangler en gave til de små, er bamser et sikkert hit. På føtex.dk finder du et stort udvalg af bamser i alle størrelser til børn i alle aldre. Du kan finde populære Disney-figurer som Minnie Mouse og figurerne fra Frost, Peter Plys, Bamse og Kylling og mange flere. Bamser er og bliver legetøjet over dem alle, så gør dit barn glad med en bamse fra vores store udvalg.

96 produkter
Fra 0 år
279 kr. 299 kr.
Plysbamser; Chase, Marshall Skye eller Rubble
129 kr. 149 kr.
Killing med lyde og øjnbevægelser
199 kr. 249 kr.
Et forladt kæledyr i pink der trænger til omsorg og kærlighed
199 kr.
Et forladt kæledyr i lyseblå der trænger til omsorg og kærlighed
199 kr.
Stort æg fyldt med overraskelser
249 kr. 299 kr.
Bæreevne 100 kg, inkl. saddel og med vrinskelyde
399 kr.
Bæreevne 100 kg, inkl. saddel og med vrinskelyde
399 kr.
Fra 3 år
299 kr.
En dejlig plysbamse i hele 33 cm
319 kr.

Bamser – stort udvalg af søde bamser til børnene

Der er intet som søde bamser, der kan fascinere børn og gøre dem trygge gennem deres opvækst. Mange bamser følger børnene hele barndommen og får en ganske særlig rolle i børnenes liv, og derfor har vi samlet et bredt udvalg af søde bamser i vores sortiment, der potentielt kan gå hen og blive dit barns nye bedste ven. 

Nogle børn foretrækker bamser til at skabe tryghed. Andre foretrækker sutter, dukker eller et bestemt stykke babylegetøj, imens nogle børn blot foretrækker lidt af det hele, og kan finde tryghed i både stort og småt. De fleste babyer og børn har dog en særlig tilknytning til en bestemt bamse, der betyder lidt mere end alle de andre bamser. Som forældre er det derfor en god idé at præsentere barnet for en række søde bamser allerede fra en tidlig alder, så det særlige forhold mellem barn og bamse kan blive etableret, imens barnet stadig er lille, og barnet derved kan få den bedste tilknytning til bamsen.

Traditionelle, søde bamser og dyrebamser til store og små

Dit barn har sikkert et eller flere yndlingsdyr, så hvorfor ikke finde en bamse, der forestiller det specifikke dyr? Vi har både traditionelle bjørnebamser samt dyrebamser i skikkelse af hunde, katte, delfiner, dinosaurer, løver og mange flere skønne dyr. Selvfølgelig har vi også alle de klassiske figurer fra tidens store filmsuccesser, herunder Star Wars-bamser, Rasmus Klump-bamser, Minnie Mouse-bamser, Frozen/Frost-bamser, Find Dory-bamser og Junglebogen-bamser. Gå på opdagelse i vores udvalg af bamser og find dit barns favoritfigur!

Bamser er gode at kramme og putte med, men de kan også nemt integreres i børnenes leg, hvor de sikkert hurtigt får en hovedrolle. Lad børnene bruge deres fantasi og tænke kreativt, når de kombinerer legetøjsfigurer med bamser i legen og på den måde kommer på nye, spændende lege, der kan leges om og om igen og løbende udvides og bygges mere på i takt med, at børnene bliver større og mere nuancerede i deres lege. Bamser er således trofaste følgesvende, der vokser med barnet, og som vil blive husket for resten af livet. 

Køb bamser til dine børn online på føtex.dk

Uanset om du ønsker at købe én eller flere bamser, finder du bamser i massevis online på føtex.dk. Det er nemt at bestille de søde bamser hjem med blot få klik, og vi har hurtig levering, så der ikke går længe, før du kan forkæle og glæde dine børn med nye bamser til børneværelset, der kan indgå i både små og store lege – alene og sammen med andre. Find de bamser, som dine børn vil synes bedst om, og som de måske mangler i samlingen for at kunne samle en hel zoologisk have eller for at fuldende samlingen af figurer fra en bestemt tegnefilm. Så sender vi dine valgte bamser til dig så hurtigt som muligt, så dine børn kan komme i gang med at lege og udvikle sig gennem selskabet med bamserne.