Delsey kufferter

Delsey kuffert står for god kvalitet og smukt design. De lette, men robuste kufferter findes i flere størrelser og varianter til både håndbagage og check-in. Softcase og hardcase med 2 eller 4 hjul og godkendt TSA-kodelås og udtrækshåndtag til nem manøvrering. Se mere i udvalget herunder på føtex.dk. 

En god rejsekuffert fra Delsey

Kvalitet betaler sig, når kufferten skal holde længe. En Delsey kuffert er lavet i topkvalitet og smukt design til enhver rejse. Vælg mellem praktiske rejsetasker og kabinekufferter til håndbagage samt flere størrelser kufferter til check-in i hard- eller softcase. 
 

Tre gode grunde til at vælge Delsey:

  • Du får holdbare kufferter og tasker til rejsen
  • Find softcase og hardcase i flere størrelser
  • God kvalitet og smukt design i flere farver

Du får stabil og holdbar kvalitet, uanset om du vælger rejsetasker eller kufferter fra det populære mærke. Du vælger selv, om du foretrækker den solide hardcase eller den fleksible softcase – alle modeller og farver er topkvalitet og i smukt design.
 

Hvordan vælger du den perfekte Delsey kuffert?

Læs mere om fordelene ved de forskellige typer kufferter herunder, så er du bedre klædt på til at vælge din nye kuffert fra Delsey.

  • Hardcase har den fordel, at din kuffert er bedre beskyttet mod tryk og snavs. Med lynlås og TSA-kodelås er en hardcase-kuffert fra Delsey sikret mod at springe op på transportbåndet. Vælg mellem forskellige designs, farver og størrelser til både check-in-bagage og til kabinen. 
  • Softcase er en fleksibel løsning – ofte med lommer og expander. Expander er en mulighed for med lynlåse at gøre kufferten større efter behov. Med softcase undgår du buler og kan med en kabinekuffert nemt få adgang til dine ejendele i frontlommer. 
  • Kabinekuffert er en god løsning til håndbagage – de små trolleyer i hard- eller softcase opfylder standardkrav til tilladt kabinebagage. Du kan både rulle med og bære en kabinekuffert, eller du kan vælge en rejsetaske fra udvalget hos Delsey. Rejsetaskerne findes både med og uden hjul. 

Gå ikke på kompromis med kvaliteten – vælg en rejsetaske eller kuffert fra Delsey i det store udvalg til skarpe priser herover på føtex.dk.