Fødselsdagen er i fuld gang. Se alle de vilde tilbud HER

Ultra HD & 4K TV

Selv små detaljer vækkes til live med billeder i UHD – Ultra High Definition. Med en opløsning, der er fire gange højere end almindelig Full HD, er du garanteret livagtige billeder, når du tænder for dit Ultra HD TV. Udnyt tv’ets kapacitet – afspil dit yndlingsindhold i knivskarpe billeder! Se det store udvalg herunder.

Tilbage til TV >

99 produkter
Spektakulær HDR-farver, Knivskarp UHD-billedkvalitet
2.499 kr.
4K Active HDR, Ultra Surround, Quad Processor, WebOS With ThinQ Al
3.115 kr.
Nano Cell Display, DTS Virtual:X & Ultra Surround, 4K Active HDR
4.999 kr.
4K IPS Display, a7 Gen 2 Processor, WebOS ThinQ AI inkl. Magic Remote
16.999 kr.
Samsung UHD TV 7-Serie
6.999 kr.
4K UHD LED Smart TV, 3-sidet Ambilight, Dolby Vision og Dolby Atmos
2.499 kr.
4K - Ultra HD - Slim design
4.444 kr.
4K Active HDR, Ultra Surround, Quad Processor, WebOS With ThinQ Al
2.799 kr.
Ægte 4K UHD TV
2.499 kr.
4K UHD TV
2.699 kr.
4K Active HDR, Ultra Surround, Quad Processor, WebOS With ThinQ Al
2.499 kr.
Ultratyndt 4K UHD LED Smart TV
2.799 kr.

Ultra HD TV – Væk selv de mindste detaljer til live

UHD Dimming og HDR vækker hidtil usynlige detaljer til live i storformat, når du tænder for dit UHD tv. Forvandl din stue til en hjemmebiograf med fantastiske billeder i 4K UHD – aldrig har tv været så virkelighedstro.

 Tre grunde til at vælge et Ultra HD tv

  • 4 gange så høj opløsning som almindelig Full HD
  • HDR fremhæver hidtil usynlige detaljer
  • Knivskarpe billeder med naturlig farvegengivelse

Vil du have fuldt udbytte af dit tv’s kapacitet og knivskarpe detaljer, når Champignons League og storslåede Hollywood-film ruller over skærmen? Så skal du købe et UHD tv! Den utrolige billedkvalitet i 4K UHD garanterer dig en fantastisk fjernsynsoplevelse med hidtil usynlige detaljer serveret på et sølvfad.

Køber du et Smart tv i UHD får du adgang til alle dine streamingstjenester, internet og dit yndlingsindhold fra din mobil. Lad det lækre design og de mange funktioner komme til deres ret med billeder i topkvalitet. 

Hvilket Ultra HD TV skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for, at dit næste tv skal være i 4K UHD, handler det blot om at finde mærket, modellen og størrelsen, der passer til dine behov. Inden du vælger det første og bedste UHD TV, kan det derfor være en god idé at tænke over, hvordan du plejer at se fjernsyn.

Vil du f.eks. have adgang til alverdens film, apps og spil i fantastisk opløsning eller blot zappe fra en favoritkanal til en anden? Og hvor langt sidder du normalt fra skærmen?

Gå på opdagelse i vores store udvalg af UHD tv fra kendte mærker, såsom Samsung, Sony og Philips – der vil uden tvivl være et tv i Ultra HD, der lever op til alle dine behov og gode smag.

Inden du klikker dit nye tv hjem, kan det samtidig være en god idé at tjekke afstanden fra tv til sofa – og om det er nødvendigt at købe et tv-ophæng til fladskærmen. Jo højere opløsning, jo større en skærm kan du købe uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Køb dit UHD tv på føtex.dk

Er du vild efter livagtige detaljer og naturtro farver, mangler du blot at vælge, hvilket UHD tv, du vil købe.

Bestiller du online, leverer vi dit nye Ultra HD til døren. På føtex.dk får du altid 30 dages returret og gratis fragt ved køb over 1.000 kr.