Lufttelte & oppustelige telte

Her på føtex.dk finder du lufttelte i høj kvalitet. De er nemme at rejse og nemme at tage ned igen. Tjek vores udvalg af de oppustelige telte her på siden.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Pas på dit telt med imprægnering

Beskyt dit telt mod vind og vejr og oprethold vandtætheden på teltet, så du kan have det i mange år. Læs vores guide til imprægnering af telt. 

Lufttelte - perfekte til campingferie og festival

Har du ikke tålmodighed til at bruge lang tid på at slå dit telt eller fortelt op, er det perfekt for dig at vælge et lufttelt. I stedet for stænger bliver det fyldt med luft, der holder det oppe. Det gør det meget hurtigt at sætte op. Du kan bruge teltet både på campingferien, festival og i mange andre sammenhænge, hvor du skal sove udenfor.
 

Tre grunde til at vælge lufttelte:

  • Hurtige at slå op – med en pumpe tager det ingen tid at have teltet klar
  • Mange størrelser – fra topersoners telt til fortelt til campingvogn
  • Vejer og fylder ikke meget, når det er pakket sammen

 

Skal du på campingferie, vil du stort set altid have brug for et telt. På campingvognen er det rart, at du har et fortelt, så I får et ekstra opholds- og opbevaringsrum. På teltferien bliver teltet jeres hjem. Det er de færreste, der er vilde med at bakse med pløkker, barduner og teltpæle i længere tid. Derfor er et oppusteligt telt et oplagt valg for de fleste campister.

Når du skal på festival, vil det heller ikke være dit telt, som du vil have lyst til at bruge meget tid. Derfor er det praktisk med et luft telt, som du hurtigt kan få sat op. Derudover er der den fordel ved det, at det ikke vejer så meget, når det er slået sammen. Det er dermed nemt for dig at bære selv. Skal oppakningen være let, kan du med fordel kombinere luftteltet med en let sovepose og liggeunderlag.
 

Oppusteligt telt som ekstra soverum til campingvognen

Selvom det er et vilkår, at du kommer til at bo tæt med dem, som du er på campingvognsferie med, er det rart, at du har lidt mere plads end bare det ene rum, som campingvognen byder på. Et oppusteligt telt kan fungere som supllement til campingvognen, hvis der kommer overnattende gæster eller I bare er flere på campingferie, end der lige kan være i den liulle rullende bolig.

Telte i forskellige størrelser

Skal du på rigtig teltferie, kan du vælge mellem forskellige typer af telte i flere størrelser. Du finder både 3 mands telte, 4 mands telte og 6 mands telte. Ved valg af teltstørrelse bør du være opmærksom på at telte er lidt sjove på den front. Når der siges telt til ekempelvis to personer, betyder det at der er plads til at to voksne kan sove der. Har du derfor meget bagage bør man ekempelvis vælge et 3 mands telt, så bagagen har et sted at være.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om lufttelte