Havestole i teak

Havestole i teak pynter flot i enhver have eller på enhver terrasse. De er lette at vedligeholde, smukke at se på og gode at sidde i. Se vores aktuelle udvalg af stilrene modeller herunder.

Havestol i teak – komfort, æstetik og kvalitet

Teak er uden tvivl et af de mest populære materialer, når det kommer til havemøbler. På føtex.dk finder du et kæmpe udvalg af både havemøbelsæt, solvogne og bænke i teak og andre populære materialer, så du altid sidder godt, når du skal nyde kaffen på terrassen eller i haven.
 

Tre grunde til at vælge teak-havestole

  • De findes i mange forskellige modeller, der passer i enhver have
  • De er lette at holde – med lidt olie ser de nye ud år efter år 
  • Du kan mixe dem på kryds og tværs og sammensætte dit eget sæt
     

Tiden, vi bruger i haven, er ofte forbundet med afslapning og hygge. Derfor er det også vigtigt, at vi har gode, komfortable stole, der holder år efter år, så vi altid har et behageligt sted at sidde, når vejret indbyder til det. 

På føtex.dk finder du et flot udvalg af forskellige modeller, der kan passe til alt fra den lille altan i byen, til de store haver på landet og alt derimellem. 
 

Sådan finder du de rigtige teak-havestole

Når du skal vælge de rigtige møbler i haven, er der altid et kæmpe udvalg. Der er dog nogle ting, du kan tage med i overvejelserne, inden du bestiller, som måske kan være medvirkende til, at du ender med de rigtige teak-havestole. 

  • Sammenklappelige stole: Hvis ikke du har så meget plads eller gerne vil kunne pakke dine havemøbler væk om vinteren, så er de sammenklappelige modeller et godt valg. 
  • Indstillelige stole: Skal du sidde og nyde en god middag eller en god kop varm kaffe i stolen, så er det rart at have muligheden for at indstille ryglænet alt efter, hvor meget du ønsker at slappe af.

Se udvalget herover på føtex.dk og bestil dine havestole allerede i dag! Fri fragt ved køb over 1.000 kr.