Gyngestativer og babygynger

Med et gyngestativ i haven er du garanteret frisk luft og timevis af sjov leg for børn i alle aldre. På føtex.dk tilbyder vi mange forskellige modeller inden for gyngestativer og babygynger.

Gyngestativer - De sjoveste gyngestativer til haven

Et gyngestativ eller en babygynge udendørs i haven er en nem løsning til at lokke ungerne udenfor. Gyngestativer findes i utroligt mange forskellige designs – både som rene gyngestativer og som aktivitetsstativer med eksempelvis både gyngestativ og rutsjebane. Du kan se alle mulighederne her på siden, hvor du nemt kan bestille din favorit blandt vores gyngestativer, børnegynger og babygynger.
 

Gode grunde til at købe et gyngestativ

  • Gør det mere attraktivt for dit barn at bruge tid udendørs
  • Styrker dit barns motoriske færdigheder
  • Kan bruges af børn i alle aldre
     

Et gyngestativ kan bruges af dit barn alene eller sammen med enten dig eller andre børn. Et gyngestativ indbyder til mange timers god leg samtidig med, at det styrker dit barns selvværd og motoriske færdigheder. Der findes gyngestativer til børn i alle aldersgrupper og også gynger, der lader de voksne være med.

Mangler du andet til udeleg i haven? Så se også vores sortiment af legetårnelegehusesandkasser og trampoliner, der kan skabe de perfekte rammer om masser af god udendørs leg med fokus på underholdning og læring for dine børn.

 

Valg af gyngestativ til haven

Dit valg af gyngestativ handler i høj grad om, at gyngestativet skal passe til dit barns alder, men samtidig også være udviklende og motorisk udfordrende i mange år ud i fremtiden. På mange gyngestativer har du mulighed for løbende at skifte gyngerne ud, så du eksempelvis kan starte med en babygynge, imens dit barn er helt lille. Derefter kan du gradvist tilføje mere udfordrende gynger til gyngestativet i takt med, at dit barn bliver større og legene gerne skal være vildere og vildere.

Har du pladsen til det, kan du overveje at kombinere flere forskellige gyngestativer for at få endnu flere muligheder og for at åbne op for, at hele familien kan gynge sammen samtidig, eller at dit barn kan invitere flere venner på besøg til sjov leg i haven. Kun fantasien sætter grænser, så grib mulighederne, og skab et skønt udeunivers for familiens yngste.
 

Køb et gyngestativ online på føtex.dk

På føtex.dk kan du finde det perfekte gyngestativ til haven. Tag et kig på udvalget og find det helt rigtige gyngestativ i vores sortiment. Her får du selvfølgelig 30 dages fuld returret på alle produkter. Du kan derfor trygt lægge din bestilling af gyngestativ og babygynger her hos os.