Teenage senge

Teenager-senge med eller uden opbevaring. Vælg en enkelt, en halvanden eller en dobbelt boksmadras som seng til teenager-værelset. God sovekomfort og praktisk som siddeplads. Forskellige skumtyper i sort eller hvid med ben eller meder. Find den helt rigtige teenager-seng i vores store online udvalg herunder på føtex.dk.

112 produkter
Eksklusiv og praktisk seng med opbevaringsrum
2.099,25 kr. 2.799 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Inkl. topmadras og meder
1.332,75 kr. 1.777 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Inkl. topmadras og hvide træben
3.321 kr. 4.428 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Inkl. topmadras og hvide træben
4.146 kr. 5.528 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Inkl. topmadras og hvide træben
4.596 kr. 6.128 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Gode senge til teenagere

En seng til teenageren skal fungere både som sove- og siddeplads. Vælg en enkelt, halvanden eller dobbeltseng som boksmadras med ben eller meder. Med opbevaring er der desuden mulighed for at gemme sengetøjet ad vejen i dagtimerne, så sengen kan fungere som sofa. 
 

Tre gode grunde til at købe en teenager-seng:
 

 • Dobbeltfunktion som sove- og siddeplads
 • God størrelse til en voksende teenager
 • Neutral boksmadras, der er nem at style 
   

Teenager-senge fungerer som regel som både sove- og siddeplads. En god størrelse giver plads til den voksende teenager, og med en neutral boksmadras er det nemt at style sengen efter den aktuelle indretning i værelset. 
 

Hvilken størrelse teenager-seng skal du vælge?

Når du skal vælge den rette størrelse seng til teenagerværelset, skal du ikke alene tænke på personen, men også på værelset. 
 

 • Enkelt – med en bredde på 80 eller 90 cm er enkeltsenge en god løsning til det lille teenageværelse. Bredden tillader sengen at blive brugt som sofa med blot et par puder i ryggen. Sæt evt. to enkeltsenge sammen for en fleksibel løsning. 
 • Halvanden – bredden på 120, 140 eller 160 cm gør en teenager-seng i halvanden bredde til en daybed, hvor én eller flere kan sidde og ligge ad gangen. En god løsning til teenageværelset. 
 • Dobbelt – en dobbelt boksmadras kræver et større værelse, men giver god flyde-plads på teenageværelset, hvor gulvplads er mindre relevant. 
 • Opbevaring – en boksmadras med opbevaring til sengetøj eller andet er en pladsbesparende løsning til både enkelt, halvanden og dobbeltsenge på teenageværelset. Med sengetøjet af vejen i dagtimerne kan særligt en enkeltseng bruges som sofa i dagtimerne. 
   

Gå på opdagelse i vores store udvalg af senge til teenagere, og find den helt rigtige størrelse herover på føtex.dk.