Hasbro Disney Princess

Ordene "Der var engang" er ikoniske for mange, og når vi hører ordene, tænker vi på smukke prinsesser. Disney kollektion af prinsesser som Ariel, Rapunzel, Belle og alle de andre hjælper dig med at drømme dig vej til din egen verden med fantastiske slotte, eventyr og fantastiske kjoler. 

Om du er barn, teenager eller voksen, så har de fleste mennesker et forhold til prinsesserne i Disneys magiske univers, og det er måske ikke så underligt. Den første Disney-prinsesse så dagens lys allerede i 1937, og det var ingen ringere end Snehvide. Snehvide og de syv dværge var Walt Disneys allerførste spillefilm i fuld længde, og det blev en kæmpe succes i biografer rundt omkring i verden. På trods af Snehvides succes tog det lang tid, før vi fik den næste prinsesse, Askepot.

Inspireret af det tyske folkeeventyr med samme navn. Askepot lærte voksne og børn, at så længe du tør drømme, er alt muligt, og ikke mindst hvilken drøm det er at danse natten væk sammen med drømmeprinsen. De næste prinsesser der kom var Tornerose og så Ariel. Ariel var den første prinsesse og i dag den eneste i Disneys univers, der ikke er et menneske. Hun er en havfrue. Hun er også den første prinsesse, der førte os til en helt ny verden under havoverfladen, men måske mest drømte om vores egen verden.

Ariels historie er baseret på H.C. Andersens "Den Lille Havfrue" og er en historie om, hvor langt du er villig til at gå for at få den, du elsker. En historie, der stadig er populær i dag. I midten af ​​90'erne udvidede Disney sin samling af prinsesser med Pocahontas og Mulan. Her gik Disney i en helt ny retning, især med Mulan. Mulan indtager sin fars plads i den kinesiske hær, da Kina invaderes. Hun redder sin trop med sin opfindsomhed og bliver til sidst hædret af den kinesiske kejser og bringer ære til hendes familie. Mulan har ingen forbindelse med den kongelige, men med sit mod og opfindsomhed er hun en prinsesse, der er Disney værdigt.

Igen tog det Disney et stykke tid, før der kom flere prinsesser, og vi måtte vente til 2000'erne. Så mødte vi Tiana, en hårdtarbejdende pige fra New Orleans, der bliver til en frø i stedet for at få en prins, når hun kysser en frø. Tiana er den første afroamerikanske prinsesse i Disney universet, og med gode jazztoner fra New Orleans er dette en farverig film, der er værd at se mange gange. Til sidst kom Rapunzel og Vaiana. Begge opdager nye ting om sig selv og finder venner for livet. Disney har med andre ord alle de produkter du har brug for, for at gøre din prinsessedrøm til virkelighed.