Specialcykler

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af specialcykler som Long-Johns og ladcykler. De er enormt praktiske til særlige gøremål og særligt smarte til dig med små børn, eller dig der ofte cykler med meget oppakning. Se udvalget af specialcykler herunder.

Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Ladcyklen er både praktisk og smart, når det kommer til hverdagens gøremål. Find en ladcykel der passer til dig og dine behov. Tag familien med på cykeltur eller brug cyklen i dagligdagen. Læs mere om hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du investerer i en ladcykel.

Specialcykler – en cykel lidt ud over det sædvanelige

I vores sortiment har vi en lang række specialcykler i god kvalitet og til gode priser. Vores specialcykler består af foldecykler, BMX trickcykel eller ladcykler med eller uden el. Op igennem 20’erne, 30’erne og 40’erne brillerede SCO med ladcykler i alle afskygninger og vi har derfor genskabt de klassiske ladcykler i moderne designs med et retro look. Alt efter dit cykelbehov har vi på føtex.dk specialcykler med singlespeed, 7 eller 9 gear.

På føtex.dk kan du finde følgende specialcykler

  • Ladcykler
  • Long Johns
  • Foldecykler
  • BMX cykler

Specialcykler - Long Johns og ladcykler er moderne igen

I SCO's storhedstid var disse transportcykler meget populære. Med det moderne samfunds fokus på sundhed og motion er de endnu engang kommet frem i bybilledet. En specialcykel, som en ladcykel eller en Long John er en skøn måde at komme fra A-B og samtidig transportere enten børn eller ting nemmere end i en overfyldt bus, og samtidig får man frisk luft.
 

Foldecykler - Tag din cykel med overalt

Hvor ladcyklerne hjælper dig med at transportere ting, er foldecyklen derimod nem at transporterer til steder, hvor du ikke umiddelbart har en cykel tilgængelig.
 

Husk cykeludstyret til din specialcykel

Hvis du mangler cykeludstyr til din specialcykel har vi et stort udvalg hvad end du leder efter cykelhjelmecykellåse, ringklokker eller andet. Køb cykler online på føtex.dk.