Specialcykler

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af specialcykler som Long-Johns, ladcykler og foldecykler. De er enormt praktiske til særlige gøremål og særligt smarte til dig med små børn, eller dig der ofte cykler med meget oppakning. Se udvalget af specialcykler herunder.

Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Ladcyklen er både praktisk og smart, når det kommer til hverdagens gøremål. Find en ladcykel der passer til dig og dine behov. Tag familien med på cykeltur eller brug cyklen i dagligdagen. Læs mere om hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du investerer i en ladcykel.

Få din cykel leveret samlet

For blot 349 kr. kan du nu få leveret din nye cykel samlet med føtex.dk. Du tilvælger det i kurven under 'Levering'. Eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv påsætter vi ikke, men vi justerer både bremser og gear.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

Specialcykler er cykler lidt ud over det sædvanlige

I vores sortiment har vi en lang række specialcykler i god kvalitet og til gode priser. Vores specialcykler består af foldecykler, BMX trickcykel eller ladcykler med eller uden el. Op igennem 20’erne, 30’erne og 40’erne brillerede SCO med ladcykler i alle afskygninger og vi har derfor genskabt de klassiske ladcykler i moderne designs med et retro look. Alt efter dit cykelbehov har vi på føtex.dk specialcykler med singlespeed, 7 eller 9 gear.

Hvis du mangler cykeludstyr til din specialcykel har vi et stort udvalg her på føtex.dk. Hvad end du leder efter cykelhjelmecykellåse, ringklokker eller andet, kan du med sikkerhed finde det her.

En smart foldecykel kan du tage med over alt

Hvor ladcyklerne hjælper dig med at transportere ting, er foldecyklen derimod nem at transporterer til steder, hvor du ikke umiddelbart har en cykel tilgængelig. Du behøver ikke undvære cyklen på ferien – tag en foldecykel med på camping, i bilen eller båden. De små, men komfortable, foldecykler er nemme at folde ud og vejer og fylder intet sammenfoldet. En foldecykel adskiller sig fra almindelige cykler på:

  • Stellet på en foldecykel er kun mellem 28 og 33 cm i størrelse, men stadig velegnet til både voksne mænd og kvinder. Det stabile stel gør cyklen solid over for vægt og gentagende folden ud og sammen. 

  • Dækkene er typisk omkring 20” og giver hurtig fremdrift. På foldecykler er dækkene ekstra kraftige, så den lille størrelse stadig kan bære vægten fra en fuldvoksen person. Der er typisk de samme dækstørrelse på børne- og voksenmodeller. 

  • Typerne finder du i både børne- og voksenmodel og som elcykel. Der er ikke stor forskel på stel- og dækstørrelse mellem de forskellige typer, men på hvor meget sadel og styr kan indstilles, samt vægten på elcyklen. 

  • Vægten ligger på omkring 13-15 kg for en foldecykel til børn eller til voksne, og på omkring 32 kg for en foldecykel med el. Vær opmærksom på vægten, hvis din foldecykel skal indgå i totalvægten på f.eks. campingvognen.