Legetøj 4 år

Legetøj til 4-årige skal være både underholdende og udfordrende. Det er en aldersgruppe, hvor udvikling og aktivitetsniveau går hurtigt. Vi har legetøj til 4-årige til både fysisk og stillesiddende leg. Tjek vores aktuelle udvalg herunder.

Inspirationsguide: Gave til 4 årig

Få gode ideer til, hvilket lærerigt og udviklende legetøj du kan give en 4 årig. I denne guide har vi flere bud på, hvad et barn på 4 år kan glædes med.

Legetøj til 4-årige piger og drenge

Et barn på 4 år udforsker og eksperimenterer med roller. Rolleleg er en central del af mange 4-åriges lege. De kopierer på livet løs både far og mor, pædagogerne i daginstitutionen og superheltene og heltinderne fra eventyr, film og spil. Sproget er nu på et niveau, som gør det nemmere at indgå i sociale relationer og lege med andre børn. Grovmotorikken er næsten på plads, og der bliver tumlet, hoppet, klatret og balanceret på livet løs hjemme og i børnehaven.

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 4 år

  • Understøtter og udfordrer motorik, kreativitet, fantasi, udvikling og sprog
  • Rolleleg er perfekt til at udvikle forståelse for andre og skabe egen identitet
  • Mulighed for at bruge det til såvel underholdende leg som udviklende læring


At lege forbereder dit barn på fremtiden. Når dit barn leger, er det ikke kun kreativitet og fantasi, der udvikles. Det øver sig i dén grad på at kunne begå sig fysisk, sprogligt, socialt og aktivt resten af livet, og det er naturligvis vigtigt.

Hvad for noget legetøj til 4 år bør jeg vælge?

Har du svært ved at vælge blandt alt det spændende legetøj til børn på 3-4 år, som står på hylderne? Så kan nedenstående forhåbentlig være med til at skabe afklaring.

  • Udendørs: Et løbehjul, et skateboard eller en løbecykel giver masser af motion, frisk luft i lungerne og sjov og hygge med vennerne. Udendørspil, bolde og gadekridt er klassikere, som er et hit hos de fleste.


Når du har valgt en favorit, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk.