Call of Duty: Modern Warfare

Er du til spil, hvor du skal tænke hurtigt, tage vigtige beslutninger og bruge din snilde, mens du snor dig gennem en spændende krigskulisse? Så bør du prøve kræfter med de spændende Call of Duty-spil. Se vores spændende udvalg fra den populære spilserie her på siden.

Kom bag fjendens linjer med de populære Call of Duty spil

Call of Duty er en førstepersons-skydespils-serie, der flere gange har fået titlen som Årets Spil. Den første udgivelse kom i 2003, og siden er nye titler løbende kommet til – den seneste er Call of Duty Vanguard fra november 2021. Du kan få Call of Duty-spillene til de fleste typer af konsoller som PlayStation 4, PlayStation 5 og Xbox, så der er rig mulighed for at spille.
 

Køb Call of Duty: Modern Warfare og andre udgaver her

Alle Call of Duty-spil foregår efter nogenlunde samme princip, hvor du spiller som en soldat eller agent, der skal bag fjendens linjer og infiltrere sammensværgelser. Spillene er sat i forskellige historiske kontekster, så baggrunden er baseret på virkeligheden. På føtex.dk kan du blandt andet finde titlerne:

  • Call of Duty Black Ops Cold War

  • Call of Duty Modern Warfare

  • Call of Duty Vanguard
     

Oplev fantastisk grafik med CoD spilserien

Call of Duty-spillene giver spilleren en meget livagtig grafisk oplevelse, hvor der er kræset for detaljen, og lyden er en skøn kulisse med mange nuancer. Det giver en lettere indlevelse i spillet, som byder på mange timers sjov, udfordringer og underholdning.

Black Ops-serien har længe været en af de mest populære Call of Duty-serier, og Black Ops foregår mellem årene 1961 og 1986 under den kolde krig og Vietnam-krigen. Spillene handler især om CIA-operationer, der er foretaget bag fjendens linjer. Black Ops Cold War er en tilføjelse til serien, som kaster dig ud i spændende geopolitiske krigseventyr i starten af 1980’erne. Du spiller som CIA-agent Russell Adler, og det er din mission at stoppe en international spiontrussel ved navn Perseus.

Call of Duty kombinerer mange elementer fra spillenes verden, og de er skabt til dig, der elsker action og spænding. Det historiske aspekt giver endnu en genial tilføjelse, som spillene også er blevet anerkendt for. Se titlerne og meget mere indenfor konsoller og spil, og køb på føtex.dk.