Just Dance 2022 / 2021

Grib dine venner og familie, skru op for volumen og slip håret løs med Just Dance 2022 - det mest populære musikspil nogensinde! Med et udvalg fra de største hits til familievenlige klassikere kan alle være med. Gå på opdagelse her på siden og find det sjove Just Dance spil.

Prøv kræfter med det sjove dansespil: Just Dance

Just Dance har taget verden med storm, så har du ikke prøvet det populære musikspil før, så er det om at kridte danseskoene og pudse formen af. Her er tale om et spil, hvor du dyster i at danse med dine venner og familie, og der kommer hele tiden nye velkendte sange, som gør konkurrencen endnu sjovere. Du kan på føtex.dk få spillet til følgende konsoller:

Just Dance-spillene giver timevis af sjov for hele familien til både hverdag og fest, og alle kan være med til at svinge hofterne til tonerne af de velkendte sange. Der kommer hele tiden nye Just Danse-spil med flere sange, så spillene hele tiden fornyer sig.

Du kan spille med både børn og voksne, og her er tale om en fantastisk spilform, der kombinerer både det sjove med det konkurrenceprægede og motion. Det er hårdere, end du tror at danse intenst i 3 minutter, og derfor giver spillene også en herlig udfordring og sværhedsgrad, hvor du kan opøve dine færdigheder.
 

Køb Just Dance 2022 på føtex.dk

Just Dance er mere end bare et spil. Det er et helt univers med brugere fra hele verden, og du kan mere end blot at danse. Spillene kommer for eksempel også med mulighed for at tælle, hvor længe du har danset og hvor mange kalorier, du har forbrændt. Du kan tillige opøve dine færdigheder via spillets detaljerede pointgennemgang, så du kan blive en bedre danser.

Har du med mindre børn at gøre, kan du glæde dig over, at der også er særlige børneprogrammer, der er skræddersyet til de små. Find både Just Dance 2022 og Just Dance 2021 på føtex.dk, så gå på opdagelse her og bestil dit næste Just Dance-spil hurtigt og let, når det passer dig. Vi glæder os til at sprede danseglæden.