Find glamping udstyr til glampingturen

Har du allerede investeret i et glamping telt, og mangler du bare glamping udstyr, der kan gøre glampingturen ekstra luksus? På føtex.dk har vi et stort udvalg af godt udstyr, som du kan tage med på din glampingtur, hvor der er plads til hele familien.

Hvad er glamping?

Hvis du elsker smuk natur og gerne vil være helt tæt på den, men samtidig ikke ønsker at give afkald på hotellers luksus? Så kan du give den nye ferietrend, glamping, en chance. Her kan du nemlig både nyde godt af den skønne natur, mens du stadig lever i luksus.

Glamour + Camping i skøn forenelse giver glamping! Glamping er i teorien det samme som camping, hvor du kommer tæt på den skønne natur. Forskellen på camping og glamping er dog, at glamping er luksusudgaven af traditionel camping. Du går altså ikke på kompromis med luksus. 

Det smarte ved glamping er, at du nemt kan tage dit lækre glamping telt med dig og bo i naturen i forskellige dele af landet. Glamping er samtidig godt til dig, der ikke vil undvære det luksuriøse, som du kan få andre steder som på hoteller. På den måde kan du opleve store dele af den danske natur helt tæt på. Eller hvad med den helt rette feriestemning hjemme i egen have? Gør haven lidt mere spændende med et Glamping set-up i haven, hvor de lyse sommernætter kan nydes til fulde.
 

Køb lækkert glamping udstyr til ferien

Glamping er som bekendt den mere luksuriøse udgave af traditionel camping, men hvilket glamping udstyr skal du have for at gøre glampingferien ekstra behagelig? På føtex.dk finder du et stort udvalg af praktisk og uundværligt glamping udstyr, der tager din glamping oplevelse til nye højder.

Her kan du blandt købe fint udstyr til at indrette dit glamping telt og sætte jeres eget personlige præg samt skabe rammerne for en anderledes og hyggelig ferie. Du kan blandt andet indrette dit glamping telt med ting såsom:
 

Der er altså mange faciliteter, der kan gøre din glampingferie lidt mere glamourøs end en normal campingferie. Det hele handler om, hvilken stemning du vil skabe. Med glamping udstyr som bålfad kan du eksempelvis nemt riste skumfiduser og lave mad over bål, der skaber en fantastisk og hyggelig lejrbålsstemning.