Festivaludstyr

På denne side finder du alt det nødvendige til en god festival. Lige fra udstyr til din camp, vin & spiritus og nyttig elektronik. Vores udvalg af kvalitetsudstyr er stort. Find og vælg det helt rigtige for dig og bliv klar til hele festivalsæsonen. 

Alt til festivalen

Har du styr på pakkelisten til festivalen?

Skal du afsted til en af sommerens mange festivaler? Så er det vigtigt, at du har styr på pakkelisten, så du får den bedst mulige oplevelse og ikke mangler noget midt i det hele. Du finder vores tjekliste til festivallen her.

Drikkevarer til festivalen

Ting til festivalen du ikke kan undvære

På føtex.dk forhandler vi en bred vifte af festival-udstyr, som er karakteriseret ved høj kvalitet, gennemgående danske standarder og gode priser. Vi sørger for at sende dig godt afsted, så du ikke kommer til at mangle noget. Tag derfor et kig i vores mange kategorier, der blandt andet tæller:


Det mest essentielle ved festival-turen er selvfølgelig teltet, som er uundværligt. Det er her, du sover og tilbringer timerne på langs mellem koncerterne. Med et kvalitets-telt kan du føle en stærkere friskhed, når du vågner, så du er klar til dagens dejlige oplevelser. Kombiner gerne et godt telt med en stærk sovepose.

Campingudstyret inkluderer blandt andet campingstole, som udgør fundamentet omkring lejren, hvor du kan samles med familie og venner. Vil du gerne kunne ligge ekstra godt omkring lejrens samlingspunkt, kan du med fordel vælge en luftmadras i høj kvalitet, der giver støtte til den medtagede krop.

Ting til festivalen, kolde drinks og god mad

Når der er hygge i lejren, er det nødvendigt med kolde drinks, og dem får I med markedets bedste køletasker, som sørger for lang tids kølighed. Lad også maden være et samlingspunkt mellem koncerterne, og benyt jer af moderne madlavningsudstyr, som sørger for, at I får de tiltrængte vitaminer og mineraler.

Musik er selvfølgelig det gennemgående tema på en festival, så lad også føtex.dk stå for denne del af tingene til festivalen. Se vores robuste trådløse højtalere, der kan lade jer lytte til jeres egen musik mellem koncerterne. Husk i den forbindelse også den uundværlige powerbank, der sørger for ekstra strøm.

Her på hjemmesiden finder du alt i festival-udstyr, og når du bestiller online på føtex.dk, får du ubegrænset returret.