Lærerigt legetøj

Vores indlæringslegetøj kombinerer leg med læring og udfordrer dit barn på forskellig vis. Vi tilbyder legetøj fra kendte mærker og med vores legetøj kan dit barn bl.a. lære at stave, tælle, regne, bygge sin egen kuglebane og meget mere. Vi har også lærerigt legetøj til de lidt ældre børn.

Lær med børnebøger

Styrk sprog og indlæring gennem sjove og spændende børnebøger, der lægger op til masser af timers snak og eventyrlige fortællinger. På føtex.dk finder du et hav af bøger til de små fra godnathistorier til aktivitetsbøger.

Derfor skal du vælge lærerigt legetøj til dit barn

På føtex.dk vil vi gerne hjælpe med alle hverdagens aspekter, og for børnefamilier er børnenes leg og læring centrale. Vores store børneunivers giver dig masser af forslag til legetøj efter alder, og er dit barn helt lille, kan du finde masser af inspiration og muligheder til de små.

Meget moderne legetøj er komplekst som aldrig før, og det gør, at du kan få lærerigt legetøj, som skaber indlæring på en sjov og underholdende måde. Det gælder for alle aldersgrupper.

På den måde er legetøjet skabt til barnets udvikling, hvor der er taget hensyn til, hvad der er muligt for barnet at lære. Med en sådan indlæring vil barnet allerede tidligt blive stimuleret kreativt, logisk, sprogligt og matematisk, uden at det bliver forceret. Perfekt til dig, der stiller store krav til dit valg af legetøj. På føtex.dk forhandler vi forskellige former for lærerigt legetøj, der for eksempel inkluderer:

  • Puttekasser
  • Tællesæt
  • Mikroskoper
  • Teleskoper
  • Dyrlægesæt
  • Detektivsæt
  • Laboratoriesæt
     

Start dit barns faglige interesse med lærerigt legetøj

Vores sortiment af kreativt legetøj spænder meget bredt, for der skal være noget for alle interesser. De mindre børn vil få stimuleret læringen med tællesæt og puttekasser, mens de ældre børn kan fortsætte deres faglige kunnen med spændende detektivsæt eller laboratoriesæt.

Det kan også være en fordel at kombinere det lærerige legetøj med blandt andet kreativt legetøj til det mindre barn, som for eksempel tegnetavler, perleplader, lav-selv-smykker eller modellervoks. Du kan få alt dette på føtex.dk, og alle produkter er skabt af høj kvalitet efter strenge danske standarder.