Løbehjul

83 produkter

Lav seje tricks på løbehjul!

I videoen kan du se, hvordan man kan lave flere forskellige, vilde og flotte tricks på løbehjul. Hvis du gerne selv vil igang med at lave tricks kan du forsøge dig hjemme på vejen eller på en lille skateboardrampe i nærheden af dig. Du kan også købe din egen rampe på føtex.dk og lave din helt egen trick-bane.
Husk beskyttelsesudstyr og hjelm når du bruger dit løbehjul til tricks og andet sjov.
cykelhjelm.jpg

Løbehjul er både til transport og leg

Løbehjul er et kæmpe hit hos børnene til både transport og leg, og er samtidig en god måde at træne balancen og få motion. Desuden kan mange løbehjul foldes sammen og det gør det nemt at tage løbehjulet med eller opbevare det, når det er ikke er i brug. På føtex.dk finder du et stort udvalg i mange modeller og farver, der passer til børn i alle aldre. Med mærker som Razor, Maui & Sons og Disney er du sikker på at finde et løbehjul med et sejt motiv, som dit barn vil elske. Blandt alle modeller finder du også el-løbehjul, så man kan komme hurtigere frem. Nogle løbehjul kan foldes sammen, hvilket gør det nemt både at transportere og opbevare, når det ikke er i brug.

På føtex.dk finder du et stort udvalg af løbehjul og tilbehør til løbehjul. Der findes overordnet tre typer løbehjul:

  • Trick løbehjul
  • Almindelige løbehjul til leg
  • Løbehjul med store hjul

Derudover finder du også en hel del forskelligt tilbehør til løbehjul på føtex.dk. Tilbehør kan f.eks. være nye hjul, ramper til tricks eller pynt i form af stickers eller lys.

Trick løbehjul

Et trick løbehjul kan du bruge på vejen derhjemme, på parkeringspladser og i skateparker med specielle ramper. Du kan også prøve at lave dine egne stuntbaner hjemme i haven. At lave tricks på løbehjul er en krævende sport – både for dig, der laver alle de vilde stunts, men også for løbehjulet. Netop derfor har vi på føtex.dk et stort udvalg af trick løbehjul, som er mere holdbare end normale løbehjul, idet de er forstærkede. Trick løbehjul ligner ofte almindelige løbehjul, men for at gøre det mere solidt kan denne type løbehjul ikke foldes sammen eller justeres i højden.

Almindelige løbehjul

Til sjov leg kan man sagtens bruge et almindeligt løbehjul. Mange af de løbehjul du finder på føtex.dk er lavet i aluminium og kan foldes sammen, så det ikke tager så meget plads, når det ikke er i brug. Deruodver kan mange af løbehjulene justeres i højden, så det kan vokse sammen med barnet. De almindelige løbehjul er dog slet ikke kedelige, og mange af dem har specielle detaljer som f.eks. lys, lyd eller gnister når du kører. 

Løbehjul med store hjul

Til transport anbefaler vi at du vælger et løbehjul med hjul der er 120 mm eller større. Denne type løbehjul med store hjul kan ofte foldes sammen, så du kan tage det med f.eks. i skole eller i toget. Årsagen til, at løbehjul med store hjul er gode til transport er, at store hjul er mindre følsomme overfor ujævnheder på vejen og så ruller de hurtigere end små hjul.

Pas godt på dit løbehjul

Et løbehjul er lavet af mekaniske dele, og det kan derfor gå i stykker, hvis du ikke passer på det. Vi anbefaler at du altid undgår vand, sand, fugtig opbevaring og kørsel samt unødige slag.

Derudover kan det være en god idé at få en voksen til at hjælpe dig med at spænde delene efter, når du har haft dit løbehjul i et stykke tid. På den måde er du sikker på, at dit løbehjul holder længst muligt.