Pool tilbehør

Pool tilbehør er til dig, der har egen pool derhjemme. Med det store udvalg af forskelligt tilbehør til poolen, som du finder her på siden, kan du nemt optimere og vedligeholde din pool. Her finder du alt fra poolcovers til varmepumper og rengøringsudstyr, der kan gøre din pools levetid endnu længere.

11 produkter
Velegnet til soppebassiner
169 kr.
18W til ClearWater Pro UV - lys
Fås kun online
299 kr.
610 x 375 cm
Fås kun online
679 kr.
Ø: 4,6 meter
Fås kun online
595 kr.
Ø: 3,5 / 3,6 meter
Fås kun online
529 kr.
pH-minus 1,5 kg
79 kr.
Klor/pH teststrips
99 kr.
Fås kun online
3.695 kr.
Fås kun online
3.995 kr.
Steel Pro pool cover
129 kr.
Passer til Lay-Z-Spa™
69 kr.

Tilbehør til pools - Essentielt tilbehør til din pool

Med det rette udstyr kan du få det fulde udbytte ud af din pool eller din udendørs spa. For at sikre din pools holdbarhed kan du gøre brug af uundværlige reservedele fra denne side. Med ekstra udstyr kan du vedligeholde din pool, så den virker i mange år frem.

Tre grunde til at investere i pool-tilbehør

  • Du får mere ud af din pool.
  • Hjælper til at vedligeholde og gøre levetiden på poolen længere.
  • Optimerer din glæde ved din hjemmepool betydeligt.

Tilbehøret på denne side er stort. Der er f.eks. elektrisk udstyr, så som pumper og klorgeneratorer, som sørger for at varme vandet op og holde det rent.

Der er også produkter som en solbruser eller en poolstige, som kan gøre din brug af poolen endnu mere bekvemmelig. Under hvert produkt kan du læse om specifikationer samt se, om produktet passer til din pool. Langt det meste af vores pool-tilbehør er universelt og passer til de fleste pools.


Vælg det rigtige pool tilbehør

Med en ny og kraftig liner i høj kvalitet kan du nemt gøre din utætte pool tæt igen. Ved at placere et bunddækken under din pool, sikrer du at skarpe sten m.m. ikke arbejder sig op gennem jorden og ind i poolens inderdug. Det giver den en lang holdbarhed, og er alle pengene værd.

Mangler du et nyt filter til din vandpumpe, finder du også dette her på siden. Filtrene er vigtige for at opretholde et rent og sundt badevand i poolen.

Køb nyt vandlegetøj og det tilbehør til poolen, som du mangler, i dag, og bliv hurtigt klar til at skyde en skøn sommersæson med masser af badning i gang. Du kan altid finde et godt tilbud på vores side, og så får du altid 30 dages returret, når du handler hos føtex.dk.