LEGO® Hidden Side

Tør du at træde ind i den skjulte verden med LEGO® Hidden Side? Når du først har downloaded appen LEGO® Hidden Side™, går det løs på telefonen. Hvis du retter en telefon mod modellerne, kan du nemlig bringe dem til live.

Fordyb dig med LEGO® Hidden Side™

Lad børn fordybe sig helt i en helt utrolig Augmented Reality-legeoplevelse med LEGO® Hidden Side™! Det er en yderst spændende og fantastisk ny måde at lege med dit LEGO legetøj på – en måde du aldrig har prøvet før. Den bringer fantasi til virkelighed, når den, ved at kombinere en LEGO model med en Augmented Reality-app, giver dig en underholdende interaktiv legeoplevelse.

Efter download af appen kan du scane dine modeller med en telefon for at bringe dem til live. Med løbende opdateringer løfter LEGO® Hidden Side LEGO leg til en helt ny dimension!

Ved interaktion med modellerne træder du ind i den virkelige verden. Det er den fantastiske Augmented Reality-app, som gør, at du helt frit kan løse mysterier, udforske skjulte sider, finde seje ting at samle på, besejre og fange spøgelser, der kan tilføjes dine samlinger. Du kan endda også prøve at overvinde et boss-spøgelse – hvis du da tør. Er du klar til udfordringen?