Badebassiner til haven

Badebassiner er et hit hos både store og små, og så snart solen viser sig på himlen, er de fleste børn klar til vandleg i badebassinet. Med det store udvalg her på siden er der mange forskellige størrelser og farver at vælge imellem.

Spar turen til friluftsbadet eller stranden med et badebassin fra føtex.dk. Her på siden finder du et spændende udvalg af børnevenlige badebassiner, som byder på høj kvalitet og flotte designs. Badebassinet er og bliver et sikkert hit hos både større og mindre børn, hvorfor du bør overveje at investere i et badebassin, hvis du er mor eller far til en vaskeægte vandhund.

Find det helt rigtige badebassin i vores sortiment og bestil det online; så kan det kun blive en god sommer. Du kan også tage et kig på vores udvalg af større pools.

Tilbage til vandleg & pools

6 produkter
Lækkert lille badebassin til børn
49 kr.
Oppustelig bund og skygge. Måler 109 x 102 x 71 cm og 41 L.
149 kr.
Lil ' champ pool
499 kr.
Bestway Pool Set 2,44 meter x 66 cm
499 kr.
Væg af tre oppustelige ringe. Mål 147 x 33 cm og rummer 330 L.
199 kr.

Badebassiner - Tre gode grunde til at købe et badebassin til haven

  • Fås i forskellige størrelser, så der er noget til alle behov.
  • Lægger op til timevis af leg i vandet.
  • Kan nemt tages frem og pakkes væk.

Et badebassin er den perfekte løsning til dig som ikke har mulighed for at pakke bilen med badeudstyr og køre til stranden hver eneste dag hen over sommeren. Med et badebassin til haven kan du nemt udnytte hver eneste solskinstime, også selvom hverdagen kører på fulde drøn.

Et badebassin aktiverer barnet til at lege udendørs i det gode vejr, og det kan hjælpe med at skifte skærmen ud med udendørs kreativ udfoldelse.

Hvilket badbassin skal du vælge?

Den største fordel ved et badebassin er, at du altid kan finde et der passer perfekt til dit behov.

  • Størrelse: Det første du skal tænke på er størrelsen. Hvor mange skal I kunne være i det på en gang?
  • Anvendelse: Hvad skal bassinet bruges til. Er det blot til en kølig dukkert i sommervarmen, eller skal der være mulighed for at lege og spille i det.
  • Dybde: Hvem skal bade i bassinet? Er det til det lille barn, større børn eller voksne. Jo mindre børn, jo mindre dybde.

Under hvert produkt kan du bl.a. læse om, hvilken alder badebassinet er mest velegnet til samt, hvor stor en vandkapacitet bassinet har. Det gør det nemt for dig at vælge det helt rigtige badebassin til haven.

Til de unge eller voksne er det måske en fordel med en udendørs pool i stedet.

Køb i dag, og vær klar til sommervarmen.