Lær mere om barrodsplanter her

Mange af de planter, som du finder hos føtex.dk, er barrodsplanter. Det betyder, at de bliver leveret med blottede rødder, efter de er gravet op. Derfor har de et behov for at blive plantet i jorden umiddelbart kort tid efter, at de er gravet op. Hos føtex.dk kan du først købe barrodsplanter til oktober, da kvaliteten er bedst i denne måned. Lær mere om fordelene hos barrodsplanter i vores guide. 

 

Plant dine barrodsplanter i oktober

Grunden til, at du først kan købe barrodsplanter i oktober måned, er, at du får mest ud af din barrodsplante i oktober. Det er nemlig det bedste tidspunkt at plante dine barrodsplanter i din have. Det giver også de bedste chancer for, at dine barrodsplanter overlever hen over vinteren. Derved får du det optimale ud af dine planter, så din have fremstår flot hele året rundt.

Hvorfor skal du vælge barrodsplanter?

Der findes flere fordele ved at vælge barrodsplanter til din have. Du får blandt andet følgende fordele ved barrodsplanter:

  • Prisen er en god grund til at vælge barrodsplanter 
  • De er lettere at holde - ideel til dig, der ikke har grønne fingre
  • Du får et større udvalg 
  • Barrodsplanter fås i flere forskellige størrelser

Der er altså flere gode grunde til at vælge barrodsplanter til din have, som du kan drage nytte af. Se vores udvalg af hækplanter hos føtex.dk. Tjek også vores store udvalg af planter, træer og meget mere til din have.