Valentinsdag

Kærlighedsdagen over dem alle, Valentines Day – eller Valentinsdag, som den hedder på dansk – skal naturligvis fejres. Lad i år blive året, hvor du husker Valentines Day – og find den helt perfekte gave her på føtex.dk i dag. Happy Valentines Day!

Valentins dag

Valentines Day er en vaskeægte mærkedag! Dagen – der også kaldes for ”de elskendes helligdag” – er nemlig dagen, hvor vi fejrer kærligheden. Vær en god kæreste, ægtefælle eller partner og giv en kærlig Valentines Day-hilsen med en gave, der viser, hvor højt du elsker ham eller hende. Fejr Valentines Day med os på føtex.dk – og bestil gaverne til din udkårne her. 

Hvornår er det Valentines Day?
De fleste ved måske, at Valentines Day er en mærkedag, der kommer fra USA – men vidste du, at kærlighedsdagen faktisk også er blevet fejret i omkring 20 år i Danmark? Det var nemlig i 1990’erne, at vi danskere tog traditionen til os og begyndte at give blomster, kort, chokolade og andre kærlighedsgaver på mærkedagen.

Du behøver ikke hive kalenderen frem hvert år for at regne frem til, hvornår Valentines Day mon falder netop dét år. Datoen for Valentines Day er nemlig altid den samme, og det er d. 14. februar hvert år. Selve oprindelsen af Valentines Day er endnu uklar – men uanset historien har du med dagen en helt oplagt mulighed for at vise din kærlighed til din elskede.
 

Ideer til Valentines Day-gaven

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din udkårne? For at gøre købet af Valentines Day-gaven nemmere, har vi samlet et par forslag – der ikke er hverken chokolade eller blomster – herunder.

  • Valentines Day-gaver til hende
    Alt, der hører under kategorien ”Personlig pleje” er i udgangspunktet et sikkert valg, når du skal købe en gave til hende. Herunder er en parfume eller deodorant altid en sikker vinder, ligesom også hårpleje i forskellige udformninger garanteret er noget, der vil vække glæde.
  • Valentines Day-gaver til ham
    Her på føtex.dk har vi et stort udvalg af lækre vine og øvrigt kvalitetsspiritus. Hvis dét er noget, du ved, din mandlige udkårne holder af, kan du fx købe en god vin eller champagne. Begge dele er oplagt at nyde til en romantisk stund sammen, hvor I kan fejre kærligheden til hinanden. 
     

Køb Valentines Day-gaven på føtex.dk

Når du har fundet den helt perfekte Valentinsdagsgave på føtex.dk, kan du bestille den hjem med det samme. På den måde er du helt klar til kærlighedsdagen over dem alle, når kalenderen siger d. 14. februar.