Stilfulde loungesæt

Skab en hyggelig have og et dejligt uderum med vores komfortable loungesæt. Her på siden finder du vores store udvalg af loungesæt til haven i forskellige materialer og størrelser. Gå på opdagelse i udvalget her og skab et samlingspunkt for hele familien med føtex.dk.

Saml familien i behagelige loungesæt udendørs

Bløde hynder, lune sommeraftener, hyggelige stunder. Når du skal beskrive en dejlig dag i haven, så er det måske ord som disse, du vil bruge. Det forstår vi godt. For hvem elsker ikke en varm sommerdag, hvor du kan slappe helt af? Vejret kan vi desværre ikke hjælpe dig med – men mangler du noget godt at sidde i, så har vi en masse udendørs loungesæt til haven og hele familien. Og et stort udvalg af andre matchende lounge havemøbler.

Du finder blandt andet:

De mange valgmuligheder og havemøbler i forskellige udformninger giver dig gode muligheder for at finde et hyggeligt sæt til haven. Så gå på opdagelse i udvalget. Vælg en eller flere af vores udendørs loungesæt, slå benene op, og nyd den danske sommer.

Pas godt på dit nye loungesæt fra føtex.dk

Hvis du vil passe godt på dine udendørs loungemøbler, så er der nogle gode vaner, du kan gøre dig. Det er for eksempel en god idé at opbevare dit loungesæt inde om vinteren for at forlænge dets levetid. Derudover bør du rengøre møblerne mindst én gang om året. Hynderne kan du opbevare i eksempelvis en hyndeboks.

På føtex.dk ved vi, hvor dejligt det er at kunne sidde godt på terrassen eller haven, når vejret tillader det. Derfor vil det være ærgerligt, hvis dit udendørs loungesæt kun holder en sæson eller to. Derfor forhandler vi en masse havemøbler i vejrbestandige materialer, der gør, at møblerne holder i flere år. På den måde kan du nyde sommeren i ro og mag.

For eksempel er mange af vores havemøbler i aluminium. Materialet er utrolig praktisk, da aluminium er stærkt, holdbart og rustfrit. Det gør, at havemøblerne er nemme at vedligeholde. Faktisk skal du blot bruge vand og almindelig sæbe ved rengøring.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til loungesæt