Gyngeheste

En gyngehest har i mange år været blandt børns legetøj. Den er nemlig ofte sjov at vippe på, og den søde gyngehest kan være med til at forbedre barnets balance og finmotorik. Se derfor vores udvalg af gyngeheste i træ, til baby og andre detaljer.

Find fine gyngeheste i træ til baby og tumling

Skal du til fødselsdag eller barnedåb, og mangler du en gave? Så er du det rette sted. Vi har nemlig populære gyngeheste i forskellige størrelser, farver og variationer. På den måde kan du finde den rette gyngehest til både drenge og piger. Vælg for eksempel en fin gyngehest i træ, eller gå efter vores gyngedyr til baby.

Vores gyngeheste er produceret i gode materialer, så det heldige barn trygt kan ride ud på nye eventyr. Flere af modellerne besidder også smarte funktioner. Blandt andet kan nogle af modellerne sige sjove lyde. På den måde kan barnet få fornemmelsen af, at han eller hun rider på en vaskeægte hest.

Giv gyngehesten en legekammerat

De fleste børn er glade for dyr, og derfor kunne et bedårende hoppedyr være et oplagt valg som legekammerat til gyngehesten. Så kan barnet frit skifte mellem de søde dyr og dermed nyde masser af underholdning.

Et hoppedyr er produceret i bløde, holdbare materialer, så dit barn sidder så komfortabelt som muligt. Hoppedyret er, ligesom gyngehesten, utrolig nem at bruge, da barnet blot sætter sig på dyret. Du skal blot puste dyret op med den vedlagte håndpumpe, og så kan den yngste i familien hoppe afsted som aldrig før.

Derfor bør du købe gyngeheste og hoppedyr på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort udvalg af legetøj til alverdens situationer. Du kan blandt andet finde bamser, kreativt legetøj, byggeklodser og meget mere. Til at starte med kan du vælge dit barns næste gyngehest her på siden i flotte designs med sjove lydeffekter og bestil nemt på føtex.dk.