Babylegetøj & tumling

Babylegetøj stimulerer dit barns sanser og motorik allerede fra babystadiet. Vælg derfor legetøj i stærke farver og sjove former for lærerig og udfordrende leg. På føtex.dk finder du et stort udvalg af babylegetøj fra populære mærker som PlanToys, Lamaze og Fisher Price og mange flere - alt sammen i høj kvalitet, fordi dit barn fortjener det bedste.

374 produkter
Cozy Coupe gåbilen opfordrer til aktiv leg, fantasi og kreativitet
595 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Hoppekænguruen findes i blå eller pink og med kraftigt håndtag.
50 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Inkl. flaskeånd-maskine og tilbehør
59 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Inkl. 1 handske, 1 boblepose og 150 ml
10 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Dejlig gåbil, som ligner den elskede Lynet McQueen fra Disneys Cars.
349 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Lindre ømme gummer + udvikler barnets motorik og sansning
69 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Populære brands

 

Babylegetøj til lærerig og udfordrende leg


Der er noget særligt ved babys første legetøj, men det kan samtidig være svært som nybagte forældre at finde frem til, hvad der for alvor fanger babys interesse. Vi har et par rigtig gode bud på legetøj til baby, så tag et kig på udvalget nedenfor, og lad dig inspirere til køb af babylegetøj til familiens yngste. 

Babylegetøj stimulerer dit barns sanser og motorik allerede fra babystadiet. Vælg legetøj i stærke farver og sjove former for lærerig og udfordrende leg. På føtex.dk finder du et stort udvalg af babylegetøj, og byder bl.a. på populære mærker som Brio, Lamaze og Fisher Price. Vi har en masse forskelligt legetøj, så du har meget at vælge imellem og kan finde noget, der passer til dit barn. Mulighederne er mange med bamser, rangler, dyrefigurer og meget mere og alt sammen af høj kvalitet, fordi dit barn fortjener det bedste.

For en baby er alting nyt og spændende, og selv det simpleste babylegetøj kan vise sig at hitte stort i lang tid. Det vigtigste, når du skal vælge babylegetøj, er, at du vælger legetøj, der stimulerer babys sanser og eventuelt udfordrer motorikken lidt, så din baby løbende kan bruge sit legetøj til at blive mere mobil. I sortimentet af legetøj til baby her på siden finder du blandt andet:
 

Du har derfor rig mulighed for at finde babylegetøj, som din baby vil synes om. Noget babylegetøj er bedst til de helt små babyer, imens andet er godt, når din baby nærmer sig sit første år og trænger til nye udfordringer. Du kan læse mere om det enkelte legetøj under hvert produkt, hvor du også kan se vores anbefalinger i forhold til alder på din baby, når du introducerer det pågældende babylegetøj for første gang

Gennem legen stimulerer legetøj baby til både mental og fysisk udvikling, og du kommer dagligt til at sidde på første række, imens baby gradvist opdager mere og mere af verden omkring ham eller hende. Findes der noget mere fantastisk? 


Køb legetøj til baby online på føtex.dk


Mangler du inspiration til nyt legetøj til din baby? Her på siden finder du alt i legetøj til babys første år, og du kan frit vælge imellem et bredt udvalg af babylegetøj, der stimulerer babys udvikling, allerede fra baby er helt lille og op igennem de første år af babys liv. Se også vores udvalg af babyudstyr, hvor du finder alt, hvad du som nuværende eller kommende forældre kan få brug for til dit lille barn.

Du kan bestille så lidt eller meget babylegetøj, som du har brug for, og få det leveret til din hjemmeadresse eller til din lokale føtex, hvor du nemt selv kan hente det, når du alligevel er afsted for at handle ind til ugen. Du har altid 30 dages fuld returret på alle produkter, som du køber online, og du kan derfor trygt handle hos os. Det er nemt og bekvemt, og du bestemmer helt selv, hvilket babylegetøj du vil bestille hjem.

Køb babylegetøj online på føtex.dk, og få fri fragt til butik ved køb for over 300 kr.. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende din ordre hurtigt afsted til dig, så du kan forkæle din baby med nyt og lækkert legetøj!
 

Baby-legetøj – hygge og udvikling hånd i hånd


Bring glæde ind i børneværelset med underholdende og udviklende baby-legetøj til familiens yngste. Dit barn bruger i høj grad legetøj til at lære om både sig selv og sin omverden. Det er derfor vigtigt, at det har adgang til legetøj i den rette størrelse og udformning. Her i shoppen finder du legetøj fra førende brands, som f.eks. BRIO, Fisher-Price og PlanToys, der er fantastisk til både læring og leg, og som stimulerer og styrker f.eks. motorik, koordination og koncentration. Tre grunde til at vælge babylegetøj:
 

  • Fantastisk til hygge- og nussestunder
  • Er både leg og læring – sjov og træning
  • Understøtter sansemotoriske færdigheder


Når du giver et lille barn et nyt stykke legetøj, leger det ikke straks med det, når det får det i hånden. Alt skal bides i, vendes opad og nedad og på kryds og tværs og undersøges og eksperimenteres med, inden det begynder at lege med det. 
 

Hvad skal du vælge?


  • Alder: Børn er forskellige og udvikler sig i deres helt eget tempo. Det er vigtigt, at du vælger legetøj til din baby, som det kan håndtere, både fysisk og udviklingsmæssigt. Er det for avanceret, kan den lille blive frustreret og ked af det, og er det ikke udfordrende nok, kan det gå ud over dit barns udvikling. Tjek målgruppen under specifikationer ved hvert produkt. Den skal dog udelukkende opfattes vejledende.
  • Sikkerhed: Små børn nøjes ikke med at kigge på og gribe om deres legetøj. De både sutter på og bider i så at sige alt, hvad de får i hånden. Vi har fokus på dit barns sikkerhed, og alt vores legetøj overholder derfor skrappe regler og lovgivningen på området.


Har du fundet det helt rigtige motorik-legetøj til din baby eller noget spændende tumling-legetøj, bestiller du det nemt her på føtex.dk.