Pool til haven

Få en pool til haven, og gør sommeren endnu sjovere. Herunder finder du et stort udvalg af have-pools i forskellige størrelser og udgaver – vi har alt fra små flytbare pools til store pools til nedgravning i haven. Se udvalget fra Swim and Fun og alle de andre kendte mærker herunder.

7 produkter
Ø: 4,6 x H: 1,2 meter
Fås kun online
10.999 kr.
Ø: 4,6 x H: 1,32 meter
Fås kun online
10.448 kr.
Fås kun online
Ø: 3,5 x H: 1,32 meter
9.998 kr.
Fås kun online
12.998 kr.
Fås kun online
14.998 kr.
Ø: 5,5 x H: 1,2 m
Fås kun online
11.999 kr.
Intex poolen måler 262 x 175 x 56 cm og rummer 770 liter
199 kr.

Pools - Stort udvalg af pools til haven

Efter du har besluttet dig for at investere i en pool til haven, er der en del ting at tage stilling til. Skal poolen graves ned i jorden, eller skal den være fritstående og nem at pakke væk uden for sæsonen? Find din pool herover.

Tre grunde til at investere i en pool til haven

  • Gør sommeren endnu sjovere og giver børn mere udendørstid.
  • Behøver ikke at kræve meget arbejde og vedligeholdelse.
  • Fås i alle prisklasser.

Have-pools kan groft sagt deles op i to kategorier: Der er pools som kan stå frit i haven, og så er der pools, som skal graves ned. Det kræver naturligvis et større arbejde med dem, som skal graves ned. Men det gør til gengæld poolen nemmere tilgængelig. Den fritstående model har den fordel, at den kan sættes væk uden for sæson.

Hvilken pool skal jeg vælge?

Når du skal vælge den helt rigtige pool, skal du bl.a. tænke på, hvor mange personer der skal være plads til. Jo større børn – jo større pool. Til børn på op til ca. 5 år, er et badebassin fint. Men med en pool får du mere vand at boltre dig i og langt mere robuste sider.

Når du skal finde placeringen til poolen, bør du vælge et sted så langt fra buske og træer som muligt, da det gør det nemmere at holde vandet rent. Sørg desuden for, at der er et godt stykke til huset, så du undgår det bliver sprøjtet til med vand.

For at minimere bakterier i vandet, anbefales det desuden at skylle jer, inden I hopper i. I vores tilbehør til pools kan du bl.a. finde en bruser til haven.

Bestil en poolpakke, som indeholder alle de nødvendige produkter til at få poolen monteret fra føtex.dk, og gør sommeren endnu sjovere end før!