Se de fineste produkter fra Tinka og Sjælens Spejl

TV 2 julekalenderen Tinka og Sjælens Spejl er endelig begyndt og du har mulighed for at få fingrene i de flotteste produkter fra julekalenderen. Du kan blandt andet finde et puslespil til 49,- eller et sæt sengetøj til 149,- med Tinka og Sjælens spejl. Så er gaverne til både jul og advent sikret! 

Gør et kup på cykler! 🚲

Vi har lige nu restsalg på en masse skønne SCO cykler til priser som er et sandt kup. Spar alt fra 10-40% på udvalgte cykler.

 

Priserne gælder så længe lager haves, så tøv ikke for længe, hvis du ønsker en ny cykel til en skarp pris. 

Klik ind nedenfor og se det store udvalg.

Bare gå efter Prisfavorit

For at gøre det nemt for alle vores kunder at vælge den bedste pris inden for en given varetype, har vi indført Prisfavorit.

 

Så er det både hurtigt og nemt at navigere i butikken, og du behøver ikke at bruge tid på at stå og sammenligne priser i butikken. 

 

Vi har udvalgt mere end 400 af de mest solgte varer beregnet ud fra vores salgsdata gennem 2022. Dermed dækker vi en stor del af de fleste kunders hverdagskurv.

Julemenu ud af huset

Er du til en flæskesteg eller and? Hos føtex ud af huset kan du vælge imellem fire smagfulde menuer til juleaften. Alle kan bestilles til afhentning fra d. 22. december til og med d. 23. december 2022.

Køb & Prøv på alle indendørsmøbler over 1.000 kr.

Det kan være svært at købe en ny seng eller sofa online uden at have set eller prøvet den. Derfor kan du med Køb & Prøv, prøve dit nye møbel hjemme i op til 30 dage, når du køber møbler her på siden.

Køb & Prøv gælder for alle indendørsmøbler med en stykpris på over 1.000 kr.

 

Klik nedenfor og gå på opdagelse i vores store boligunivers eller læs mere om Køb & Prøv her.

Her handler vi 

Du kan handle trygt ved os og være sikker på, at vi har taget ansvar for de varer, vi sælger.

 

Hver dag arbejder vi i føtex på at gøre det nemmere for dig at handle. Handle godt, handle sundt og handle bevidst - du behøver ikke engang at tænke nærmere over det. Vi har sørget for, at du kan handle med ro i maven og endnu bedre smag i munden.