Mors dag

Mors dag er lige om hjørnet, og her på siden kan du finde alt fra mors dag-kort til mors dag-blomster og gaveidéer. Forkæl den vigtigste kvinde i dit liv med wellness-produkter, til f.eks. ansigtspleje, eller blomsterfrø til hendes haveprojekt. Se det store udvalg af mors dag-gaver herunder.

Forkæl din mor på mors dag

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad vores mødre kan lide. Derfor har vi også et bredt udvalg af mors dag-gaveidéer, så du kan finde det, der gør lige præcis din mor glad på mors dag.
 

Tre grunde til at købe en mors dag-gave

  • En oplagt mulighed for at vise din mor, at du sætter pris på alt det, hun gør
  • Du gør din mor glad med en velovervejet gave
  • Det er dejligt med gode, faste traditioner år efter år

Hvornår er det mors dag?

Mors dag i 2020 falder søndag den 10. maj. Mors dag-datoen er ikke en fast dato. Mors dag falder altid den 2. søndag i maj, og den skal selvfølgelig fejres med en gave til din mor.
 

Hvad skal du give din mor på mors dag?

Din mor fortjener ekstra opmærksomhed og forkælelse på denne dag. Så gør hende glad med en helt særlig gave.

  • Kærlige ord: Mors dag-digte, mors dag-citater og et mors dag kort er altid et hit. Hvis du leder efter noget, der ser ud af lidt, men siger meget, så er et kort eller en plakat med et kærligt citat eller digt det rigtige valg.
  • Blomster: Du kan heller ikke gå galt i byen med flotte og velduftende blomster – enten i buket, eller i form af frø eller løg til den haveglade mor.
  • Wellness: Du kan også give den hele armen og forkæle din mor med en omgang wellness. Vi har bl.a. produkter inden for ansigts- og hårplejevarmetæpper- og pudermassageapparater og meget mere. Så kan hun koble helt fra efter en lang dag.
  • Køkkengrej: Er din mor vild med at bruge tid i køkkenet, kan du glæde hende med udstyr til bagning eller måske en god kaffemaskine.

Bestil den perfekte gave til din mor allerede i dag her på føtex.dk.