Inspiration til Mors dag 2024

Mors dag er lige om hjørnet, og her på siden kan du finde alt fra mors dag-gaver til mors dag-blomster og gaveidéer. Forkæl den vigtigste kvinde i dit liv med wellness-produkter, til f.eks. ansigtspleje, eller hvad med en skøn parfume? Se det store udvalg af mors dags-gaver herunder.

Inspiration

Gaveidéer til mor

Forkæl din mor på mors dag

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad vores mødre kan lide. Derfor har vi også et bredt udvalg af mors dag-gaveidéer, så du kan finde det, der gør lige præcis din mor glad på mors dag.

Derfor skal du købe en mors dag-gave:

  • En oplagt mulighed for at vise din mor, at du sætter pris på alt det, hun gør

  • Du gør din mor glad med en velovervejet gave

  • Det er dejligt med gode, faste traditioner år efter år

Hvornår er det mors dag 2024?

Mors dag i 2024 falder søndag den 12. maj. Mors dag-datoen er ikke en fast dato. Mors dag falder altid den 2. søndag i maj, og den skal selvfølgelig fejres med en skøn gave til din mor.
 

Hvad skal du give din mor i mors dags-gave?

På mors dag fortjener din mor - eller dine børns mor - lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse. Derfor er det oplagt at give hende en helt særlig mors dags gave, valgt helt specifikt til hende. Mors dags gaven behøver ikke nødvendigvis være en ting, men bare noget som du ved vil gøre hende glad. Herunder har vi samlet nogle forslag til hvad du blandt andet kan give din mor i mors dags-gave.

1. Skriv et fint mors dags-kort med kærlige ord

Mors dag-digte, mors dag-citater og et mors dags-kort er altid et hit. Hvis du leder efter noget, der ser ud af lidt, men siger meget, så er et kort eller en plakat med et kærligt citat eller digt det rigtige valg.

2. Overrask hende med en buket blomster

Du kan heller ikke gå galt i byen med flotte og velduftende blomster – enten i buket, eller i form af frø eller løg til den haveglade mor med grønne fingre.

3. Forkæl hende med spa og wellness - ude og hjemme

Du kan også give den hele armen og forkæle din mor med en omgang wellness. Enten et lækkert spa ophold eller produkter til wellness derhjemme. Vi har bl.a. produkter inden for ansigts- og hårpleje, samt pleje apparater til hårstyling og massage og meget mere, så din mor kan koble helt fra derhjemme.

4. Dyrk hendes interesser - f.eks. lækkert køkkenudstyr

Er din mor f.eks. vild med at bruge tid i køkkenet, kan du glæde hende med noget lækkert køkkenudstyr, som bl.a. fint bageudstyr eller et smart køkkenapparat. Hvis madlavning ikke lige er hendes kop te, kan en god kaffemaskine måske være sagen?

Gå på opdagelse i vores store udvalg på føtex.dk og bestil den perfekte mors dags gave til din mor allerede i dag. I selskab med føtex.dk kan mors dag 2023 kun blive en succes!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til mors dag