BERG trampoliner

Er der noget, børn elsker mere end at hoppe på trampolin? Og synes du også, at det er lidt sjovt – især når du samtidig forbrænder en masse kalorier? Så skal du investere i en Berg trampolin, som giver dig høj kvalitet og maksimal sikkerhed.

En BERG trampolin gør sommerens leg bedre

Vælger du en Berg trampolin, får du en trampolin til haven, som både børn og voksne kan få glæde af. Her er tale om modeller, hvor sikkerheden er særdeles højt prioriteret, og derfor kan du trygt lade ungerne boltre sig i sommersolen. Du kan blandt andet få:

  • Trampoliner med ben og net

  • Nedgravede trampoliner

  • Trampolin-stiger

  • Trampolin stormsikrings-kit

Du kan med fordel vælge en variant med ben og net, hvis du ikke ønsker at grave et hul i haven, for den står solidt placeret på de medfølgende stolper. Med det omkransende net kan du være sikker på, at ingen kommer til at hoppe udenfor og slå sig, og så fungerer det som en fin støtte.

Synes du, at denne type tager for meget udsyn i haven og ikke er så køn at kigge på, så kan du vælge en Berg trampolin til nedgravning. Her skal der først graves et hul, da produktet skal placeres i jordhøjde. Fordelen er, at den er mere usynlig i havebilledet. Vælger du typen, der ikke er til nedgravning, bør du huske stigen og sikringskittet mod storm og uvejr.

Køb BERG trampoliner på føtex.dk

føtex.dk hjælper dig med et udvalg, der giver dig oplevelser for livet. Derfor forhandler vi mere end blot produkter. Vi bestræber os på at være den butik, hvor du kan få alt til hverdag og fest – og til hele familien. Derfor fører vi et bredt udvalg af robuste trampoliner af stærk kvalitet, hvor især Berg trampoliner udmærker sig.

På føtex.dk finder du løbende gode og skarpe priser, som ikke mindst inkluderer Berg trampoliner. Hold øje her på hjemmesiden, hvor du kan nyde godt af et stort udvalg. Er du interesseret i en Berg trampolin, bør du også se vores udvalg af havetrampoliner, børnetrampoliner, fitness-trampoliner og mini-trampoliner.