Havestole

Indret haven med behagelige havestole og skab et hyggeligt uderum for hele familien. Her på siden finder du havestole i forskellige materialer som bl.a. træ, plastik og polyrattan. Gå på opdagelse i udvalget og find dine favoritter på føtex.dk i dag.

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Stort udvalg af moderne og praktiske havestole

I vores sortiment finder du udelukkende havestole, som takket være den høje kvalitet er yderst velegnede til det danske klima. Dermed kan du være sikker på, at dine nyindkøbte havestole vil kunne klare mange somre, hvis du passer godt på dem. En have er først helt sommerklar, når den er indrettet med ergonomiske havestole, så du kan nyde sommevejret fra første række i haven.

Derfor skal du købe nye havestole på føtex.dk:

  • Med vores udvalg får du afslapning på højeste niveau

  • Med gode havestole kan I spise under åben himmel

  • Med havestole og -bord kan I også få ordnet praktiske opgaver udenfor

Sætter du pris på at slappe af og nyde solen, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, så kan du næsten ikke undvære en komfortabel havestol. Med gode havestole bliver det lige en tand mere afslappende at tilbringe mange timer i haven. Indretter du din have med havestole og et tilhørende havebord, så kan du nyde god mad og vin, samtidig med at du kan nyde lyden af fuglefløjt. Så bliver det ikke meget bedre. Lige meget om dine praktiske opgaver indebærer at skrive indkøbssedler, betale regninger eller besvare mails, så kan du med god samvittighed udføre disse opgaver udenfor i en blød havestol.

Skab det perfekte uderum med komfortable havestole

Her på føtex.dk finder du både helt simple havestole, men også mere eksklusive havestole med lang ryg, armlæn og inkluderet hynde eller smarte positionsstole. Er du typen, som opholder dig udenfor fra morgen til aften, så bør du unde dig selv nogle komfortable havestole, som dem du finder her hos os.

Er du på udkig efter havestole, som matcher dit nuværende havebord, så skal du huske at tage højde for havebordets farve, størrelse og facon. Du kan nemlig ikke være sikker på, at alle havestole passer til netop dit havebord. En anden mulig løsning er at købe et komplet havemøbelsæt, så du kan være sikker på, at bord og stole passer sammen.

I princippet behøves havestole ikke placeres rundt om havebordet. Det kan lige så vel være, at du ønsker at indrette en hyggekrog i haven, hvor der er mulighed for at sidde og læse en bog i fred og ro. Uanset hvordan du vil bruge dine kommende havestole, så bør du altid prioritere kvaliteten og komforten højest.

Man kan ganske enkelt ikke undvære havestole, når haven skal gøres helt sommerklar. Men har du brug for andre ting, så kan du heldigvis finde alt til haven her på føtex.dk, herunder bl.a. solvogne og parasoller. Find dine favoritter online her og bestil f.eks. dine havestole med ganske få klik i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havestole