Klassisk chesterfield sofa til dit hjem

Er du på udkig efter drømmesofaen til kontoret eller den ekstra stue, er en klassisk chesterfield et oplagt valg. Denne sofa oser af ekslusivitet og tilføjer et råt element i boligindretningen. Udvælg din favorit og bestil på føtex.dk i dag.

Vælg den flotte og rustikke chesterfield sofa til dine rum

En lækker klassisk Chesterfield sofa emmer af stil og har et råt og rustikt look. Sofaen er udformet i et flot, traditionelt design, som du helt sikkert genkender. Den er foruden kontoret også velegnet i den hyggelige dagligstue, hvor du ønsker at skabe et stemningsfyldt og rustikt look, der kan skabe kontrast til boligens øvrige indretning. 

Her kan du bryde sofaens robusthed og tungere udseende med bløde tæpper og behagelig pyntepuder.  I sofaen er der plads til 3 personer, hvor der er god plads til alle. Leder du efter en større sofa, har vi også andre sofamodeller, der kan rumme hele familien. Vores udvalg af chesterfield sofaer byder på:

  • Chesterfield sofaer i læder
  • Chesterfield sofaer i velour
     

Den klassiske chesterfield sofa i læder vil tage sig godt ud i flere af boligens forskellige rum og giver plads til at læse avisen, høre din yndlingsmusik eller se en god film i ro og fred. Den er også super nem at rengøre, som er endnu en fordel ved den klassiske sofa. 
 

Bestil din nye chesterfield sofa på føtex.dk i dag

Hvis chesterfield sofaen ikke er din favorit, har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af chaiselonger og daybeds til kontoret eller stuen. Du kan også også sortere i vores sortiment efter, hvilken type materiale eller farve som du foretrækker på din sofa. Mulighederne er mange og valget er dit.