Velour sofaer

Har du længe drømt om en sofa i velour? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi bestræber os på løbende at udvide vores sortiment med de seneste nyheder inden for veloursofaer, så du kan finde boligens nye sofa her.

Velour sofa som både er flot og komfortabel

Der findes sofaer – og så velour sofaer. Kombinationen af et lækkert betræk i det skinnende, fløjlsbløde stof og et flot design skaber et ekslusivt touch i boligindretningen. Smag og behag er som bekendt forskellig. Det tager vi hensyn til. Vi har derfor sofaer i velour i flere forskellige modeller, størrelser og farver.
 

Tre grunde til at vælge en velour sofa

  • Findes i flere varianter, men altid med et superblødt og lækkert betræk
  • Fås i mange stilarter, fra klassisk elegance til nordisk minimalisme
  • En tekstilsofa, hvor komforten er i en kategori for sig – nemlig den bedste

Hvis du forbinder velour med tunge gardiner og skinnende blanke plyssofaer fra slutningen af 1800-tallet, er du ikke helt galt på. Velour har længe hørt til blandt de tekstiler, som forbindes med eksklusivitet og elegance. Dog er velour vendt tilbage i boligindretningen i stor stil, hvor alle kan være med, der giver et elegant og lækkert pift til indretningen i stuen.
 

En del af boligtrenden

I dag er velour et af de mest populære tekstiler overhovedet. Det gælder selvfølgelig inden for tøjmoden, men helt sikkert også inden for interiørindustrien. Veloursofaer findes i mange forskellige udformninger, design, stilarter og farver, og du kan derfor få præcis den sofa, som passer til din bolig. Så er det ligegyldigt, om din indretning er klassisk og enkel, nordisk og naturlig, moderne og trendy eller tilbagelænet boheme.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for en model? Så kan disse to punkter måske være med til at gøre det lidt nemmere.

  • Model: To eller tre personers sofa med eller uden chaiselong, hjørnesofa med eller uden chaiselong, U-sofa med chaiselong og hvilemodul, open end sofa (sofa med hvilemodul)? Kig dig om i vores brede sortiment, og find den model, der passer til det rum, hvor den skal placeres.
  • Farve: Veloursofaer findes i mange flotte farver og nuancer. Skal din sofa komplementere resten af interiøret, eller skal den være et frisk pust? Koordineret eller kontrastfuldt design? Evt. kan kontrasten også skabes med en eller flere pyntepuder.Simpel vedligeholdelse af velour sofaer

Som ved alle møbler vil der opstå slid efter lang tids brug - det kan ikke undgåes. Men en veloursofa kan du få glæde af i rigtig mange år med den rette pleje. Den simple rengøring kan overståes hurtigt med en let støvsugning af sofaen, men husk det rette mundstykke til støvsugeren for mest skånsomme rengøring. Små pletter kan let fjernes med en fugtig klud, men ved mere genstridige pletter kan der anvendes pletfjerner specielt designet til pletfjerning på stofmøbler.
 

Køb din nye sofa med velour på føtex.dk

Når du har valgt den model, som fremover skal pryde dit hjem, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Herefter sørger vi for at få den bragt direkte hjem til dig. Køber du for over 1.000 kr., er fragten gratis. Skulle du ønske selv at hente den i et af vores mange varehuse, er det naturligvis også muligt. Det er helt og aldeles op til dig.