Stueindretning

Dagligstue - Skab den perfekte spisestue til din familie

Spisestuen er et af de allervigtigste rum i hjemmet. Det er her, familien samles om aftenen og taler ordentligt sammen i en ellers travl hverdag. Derfor er den helt rette spisestue-indretning vigtig for at danne de bedste rammer om familietiden. 
 

Tre måder at opdatere din spisestue på 
 


Hvad end du har brug for helt ny indretning af din spisestue, eller du gerne bare vil gøre udtrykket lidt anderledes, så har vi hos føtex.dk de helt rette produkter til din spisestue. Vi fokuserer altid på at have produkter til din spisestue i høj kvalitet, så de kan holde i mange år frem og skabe hyggelige rammer om din familietid. 
 

Hvilket bord skal du vælge til spisestuen? 

Det kan være svært at vælge den helt rette type spisebord til netop din spisestue. Ud over at designet skal passe ind i din spisestue, så skal du også tænke over, hvor meget plads du har. 

  • Meget plads: Hvis du har masser af plads og kan lide at have mange på besøg, så bør du gå efter et stort spisebord, der kan gøres endnu større med tillægsplader. 
  • Lidt plads: Hvis du har en lille spisestue, kan du overveje et højt barbord med tilhørende barstole, der fylder mindre end et traditionelt spisebordssæt og skaber en mere intim oplevelse.
     

Ny spisestue-indretning leveret til døren

Hos føtex.dk sætter vi en dyd i at have et stort udvalg af varer til din spisestue, så du kan blive inspireret til at vise din personlige stil.